MELITTA Solo kávégép, ezüst 6571856
MELITTA Solo kávégép, ezüst 6571856 MELITTA Solo kávégép, ezüst 6571856 MELITTA Solo kávégép, ezüst 6571856 MELITTA Solo kávégép, ezüst 6571856 MELITTA Solo kávégép, ezüst 6571856

MELITTA Solo kávégép, ezüst 6571856

MELITTA Solo kávégép, ezüst 6571856A legnagyobb kávéélvezet a legkiválóbb minőségbenVékony és teljesen autom... további információ »


Márka: MELITTA
Cikkszám: 6571856

Leírás

MELITTA Solo kávégép, ezüst 6571856

A legnagyobb kávéélvezet a legkiválóbb minőségben
Vékony és teljesen automatikus kávéfőző, amely a lényeges dolgokra összpontosít: maximális kávéélmény a frissen őrölt kávébabnak köszönhetően. Minimalista kialakítás, kompakt méretek és könnyű kezelhetőség jellemzi. A kevesebb néha több: több kávéélvezet és több hely.


Egyszerű és kompakt
A készülék mindössze 20 cm széles és nagyon kevés helyet foglal el, ennek ellenére elegendő helyet biztosít a kiváló minőségű Melitta® technológiának.


Egyedülálló kávéélvezet
A maximális élvezet érdekében a Solo® kávéfőző "Aroma Extraction System" funkcióval van ellátva: a frissen őrölt kávét lefőzés előtt felmelegíti, ezáltal a kávé teljes ízvilága érezhető és élvezhető. A kávé őrlésének finomsága és intenzitása három fokozatban állítható az ideális íz elérése érdekében.


Könnyen kezelhető
Az intuitív kezelőpanel a beépített LED-kijelzővel csak a legszükségesebbekre korlátozódik, így a kávéfőző használata szinte gyerekjáték. A kávé erősségének beállítása vagy a tisztítási folyamat kiválasztása a megfelelő szimbólum kiválasztásával teljesen egyszerű. Ezenkívül a Solo® egy 0 wattos gombbal van felszerelve, amely lehetővé teszi a hálózatról történő leválasztást, miközben megőrzi a személyes beállításokat.


Állítható magasságú kávéfúvóka
Egy vagy két csészének, vagy akár a magas latte macchiato pohárnak is van helye, mivel a kimeneti fúvóka 135 mm magasságig állítható.


Két csésze választása
Készítsen egyszerre két csésze kávét vagy eszpresszót egyetlen gombnyomással.


Könnyen tisztítható és karbantartható
A levehető főzőegység mindig garantálja a tökéletes kávéélményt. Könnyen eltávolítható, majd folyó víz alatt leöblíthető. A kávéfőző belseje nedves törlőkendővel is tisztítható. A Solo® automatikusan értesíti Önt a készülék tisztításának és vízkőmentesítésének esedékességéről is.


Adatok:
- Méretek (magasság x szélesség x mélység): 32,5 cm x 20 cm x 45,5 cm
- Használtkávé-tartály kapacitás: 8 kávé
- Víztartály térfogata: 1,2 l
- Kávébab-tartály űrtartalma: 125 g

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Műszaki adatok

Részletezés
Szín ezüst

Dokumentumok

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu