G21 Gracioso horizontális gyümölcsprés 600854
G21 Gracioso horizontális gyümölcsprés 600854 G21 Gracioso horizontális gyümölcsprés 600854 G21 Gracioso horizontális gyümölcsprés 600854 G21 Gracioso horizontális gyümölcsprés 600854 G21 Gracioso horizontális gyümölcsprés 600854 G21 Gracioso horizontális gyümölcsprés 600854 G21 Gracioso horizontális gyümölcsprés 600854

G21 Gracioso horizontális gyümölcsprés 600854

A termék leírása :A G21 Gracioso gyümölcs és zöldségprés egy multifunkciósszuperhős, mellyel könnyedén elkészítheti a kedvenc gyümölcsleveitbármely zöldségből vagy gyümölcsből. Készítse... további információ »


Márka: G21
Cikkszám: 600854

Leírás

A termék leírása :

A G21 Gracioso gyümölcs és zöldségprés egy multifunkciósszuperhős, mellyel könnyedén elkészítheti a kedvenc gyümölcsleveitbármely zöldségből vagy gyümölcsből. Készítsen családja számáraegészséges italokat a konyhája kényelében.



Újdonság kiváló teljesítménnyel

A robosztus konstrukció és a minőségi anyagok a présgépünket az egyikvezetővé a kategóriájában. A 200W teljesítményű motornak köszönhetőenkiválóan megbirkózik a kemény gyökérzöldségekkel, mint pl. a répa vagya zeller. A kerámia csiga bármivel elbír, pillanatok alatt elkészítí akedvenc répalevet, mely tele van vitaminnal.

TIPP: Csináljon dzsúszt almából és zellerből. Mi már kipróbáltuk és nagyon bejött!



A konyha ékköve

A G21 Gracioso présgép nem csak funkcióit tekintve kiváló, de nagyonmodern külseje a konyhá is díszíti. Az elegancia kedvelői igazánértékelik majd a dizájnt. Finom vonalai és a rozsdamentes acél testénekköszönhetően bármely konyhában kiválóan mutat.

Fantasztikus kiegészítők, könnyű vezérlés, egyszerű karbantartás

A G21 Gracioso présgép kiváló kiegészítőkkel rendelkezik. Az üveg edényfogantyúval és fedővel pont illeszkedik a dzsúszt kibocsátó nyílás alá.A gyümölcshúsra pedig egy ellenálló műanyagból készült gyűjtőedénytkap. Természetesen nem hiányozhat a betolókar sem.



A vezérlés mindössze két érintő gomb segítségével történik. Az egyikgomb segítségével ki és bekapcsolhatja a készüléket a másikkal afordított üzemmódot indíthatja el. Ha a csigába beszorulna egygyümölcsdarab, a fordított üzemmód, vagyis a visszaforgatássegítségével ez könnyel kiszabadul. Ez után nyugodtan folytathatja amunkát normál üzemmódban.



A karantartás egyszerű és gyors. Nyomja meg a zárkioldó gombot, húzza ki a csövet és öblítse el folyó víz alatt. És kész is.

Egy egész alma? Természetesen!

Ne rabolja az idejét a nyersanyag felszeletelésével! A 7,5 cm átmérőjűnyílásnak köszönhetően a présgépbe egész gyumölcsöket is tehet.

A nyílás úgy van kialakítva, hogy egy nagyobb gyümölcs vagy zöldség isbeleférjen, pl. alma, körte, mandarin vagy akár a hosszúkás dolgok, pl.répa vagy zeller.



Hozza magát lendületbe!

A G21 Gracioso préssel készített levek feltöltik energiával. Televannak enzimekkel és vitaminnal, melyekre a szervezetnek szüksége vanaz immunrendszer megerősítéséhez és a teljes kondícióhoz. A dzsúsz azttartalmazza amit Ön szeret - friss és egészségel, mely feltölti egyegész napra.

A boltban vásárolt gyümölcslevekkel ellentétben a házilag elkészítettnem tartalmaz semmilyen adalékanyagot, tartósítószert, vagy kémiai"kiegészítőket". Így mindig tisztában lehet vele, mi kerül aszervezetébe!



A G21 Gracioso gyümölcsprés kiegészítő kínálata gazdag. Aminőséges, fogantyúval ellátott gyümölcshús tartály úgy van kialakítva,hogy felfogja a gyümölcsprésen áthaladó feldolgozatlangyümölcsdarabokat. A kifolyó léhez biztosítunk egy minőséges műanyagtálat. Természetesen nem hiányozhat a praktikus betolókar sem.

Meghosszabbított garancia 2+2 év


A termék minőségét 4 évig garantáljuk. A + 2 év garanciális időszakértkérjük regisztráljon a  http://g21-warranty.com oldalon. Használjaki ezt a lehetőséget és regisztráljon egyből vásárlás után.

Paraméterek és specifikáció:
 
Feszültség: 220 – 240 V
Frekvencia: 50 Hz – 60 Hz
Teljesítmény 200 W
Fordulat/perc: 70 /min.
Bemeneti nyílás átmérő: 7,5 cm, fedővel 4,5 cm
Betoló kar: műanyag
Gyümölcshús tartály: műanyag, méretei 12 x 14 x 10 cm
Gyümölcslé tartály: műanyag, méretei 13 x 9,5 x 11 cm
Méretek: 42 x 40 x 22 cm
Súly: 5,5 kg
Szín: rozsdamentes acél
Garancia: 2 év
 
Nagy bemeneti nyílás
Biztonsági fedő
Biztonságos eltávolító gomb
Szétszedhető elemek, egyszerű tisztítás


Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu