G21 Citrusprés, aktív 6008499
G21 Citrusprés, aktív 6008499 G21 Citrusprés, aktív 6008499 G21 Citrusprés, aktív 6008499 G21 Citrusprés, aktív 6008499 G21 Citrusprés, aktív 6008499

G21 Citrusprés, aktív 6008499

Az egészséges és aktív élethez mindenképpen új segítőt, a G21 Active Citrus Sizer-et használ. Ez a nagy teljesítményű és erőteljes citrusprés azonnal elkészíti a maximális vitaminokkal és eg... további információ »


Márka: G21
Cikkszám: 6008499

Leírás

Az egészséges és aktív élethez mindenképpen új segítőt, a G21 Active Citrus Sizer-et használ. Ez a nagy teljesítményű és erőteljes citrusprés azonnal elkészíti a maximális vitaminokkal és egészséges alapanyagokkal rendelkező gyümölcslevet.

Nem kétséges, hogy a citrusfélék milyen előnyökkel járnak egészségünkre. A frissen facsart narancslé elláthatja a testünket a napi szükséges C-vitamin mennyiséggel, valamint a citromléval. Ha nem akar befektetni egy professzionális facsaróba, akkor a tökéletes megoldást kínáljuk Önnek rozsdamentes acélból készült elektromos citrusprés G21 Active formájában.

A G21 Active fő előnyei
- ügyesen megtervezett karvezérlés
- két tartozék különböző méretű citrusfélékhez
- rozsdamentes acél
- teljesítmény 160 W, csendes működés
- Csepegésvédelem

Minimális erőfeszítés, maximális adag
Most könnyedén behangolva a joystick-vezérlőkkel másodpercek alatt szerezze be a citrom, a narancs, a grépfrút vagy a mandarint. Helyezze a citrus felét a kúpra, nyomja meg a fedelet a kart a villamos sajtolás elindításához. A gyümölcs méretétől függően két préselhető tartozék közül választhat, amelyek teljesen könnyen cserélhetők. A lé azonnal megtölti az elkészített tartályt vagy poharat.

G21 Aktív citrusprés a fából készült asztalra egy tálcával, a grépfrút és a sajtolt grapefruitlé

Nincs rendetlenség vagy csepp a sorban
A frissen facsart gyümölcslé elkészítésének a lehető legegyszerűbbé tétele érdekében csepegtető tölcsért rögzítettünk. Csukja le a csepptartót egy egyszerű kattintással. Ez lehetővé teszi a poharak cseréjét vagy a gyümölcslé tartályának ürítését anélkül, hogy a konyhaszekrényt vagy az asztallapot meg kellene tisztítania a cseppektől.

Nagy plusz a rozsdamentes acél változat
A G21 Active rozsdamentes acélból készül, ezért ne aggódjon tartóssága miatt. A rozsdamentes acél szűrőként is működik, ezért a mosogatógépben történő mosást sem érinti. A felhasznált anyag nem zavarja a felületet, és növeli a G21 Active elektromos citrusprés ellenállását.

Apa kisfiával, a G21 Active citrusprés segítségével a konyhában

Az egyszerűség erő, a minőség megbízhatóság
A G21 Active Citrus Maker-et terveztük, hangsúlyozva a hatékonyságot, a tartósságot és a megbízhatóságot. A 160 watt teljesítményű, lédús citrusféléket könnyen, gyorsan és csendesen szállít. Az elektromos prés és a karkar kombinációja gondot okoz. A régi műanyag sajtó, annak felhasználására tett erőfeszítések és a vonal igényes tisztítása csak emlékezetgé válnak.

leírások
- Teljesítmény: 160 W
- Tápegység. hálózati feszültség, 220 - 240 V / 50 Hz
- Kábel hossza: 0,9 m
- Anyag: rozsdamentes acél + műanyag elemek
- Szín: rozsdamentes acél
- Súly: 2,21 kg
- Méretek (szélesség x magasság): 170 x 300 x 300 mm

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu