SENCOR SBG 206BK asztali elektromos grill 41013736
SENCOR SBG 206BK asztali elektromos grill 41013736 SENCOR SBG 206BK asztali elektromos grill 41013736 SENCOR SBG 206BK asztali elektromos grill 41013736 SENCOR SBG 206BK asztali elektromos grill 41013736 SENCOR SBG 206BK asztali elektromos grill 41013736

SENCOR SBG 206BK asztali elektromos grill 41013736

A Sencor SBG 206BK egy elektromos asztali grill, amely ideális akár otthon a balkonon vagy akár a kertben való sütésre. A kompakt kialakításnak köszönhetően könnyen hordozható. 2 grillező fe... további információ »


Márka: SENCOR
Cikkszám: 41013736

Leírás

A Sencor SBG 206BK egy elektromos asztali grill, amely ideális akár otthon a balkonon vagy akár a kertben való sütésre. A kompakt kialakításnak köszönhetően könnyen hordozható. 2 grillező felülettel rendelkezik, melynek méretei 43 x 23 cm. A sima felület alkalmas zöldségek, szalonna és pirítós elkészítéséhez, a bordás felületen tökéletes hal és húsételek készíthetők. Mindkét grillező felület tapadásmentes bevonattal rendelkezik, így olaj nélkül használható, így megfelel az egészséges grillezés feltételeinek. Kivehető tálcával rendelkezik a felesleges olaj számára.


Sencor grillsütők
Szeret nyáron a kertben, teraszon sütögetni? Miért hagyna fel vele a hűvös őszi vagy a fagyos téli hónapokban? Inkább készítse el a kedvenc steakeket, csirkeszárnyakat vagy fűszeres sajtokat kényelmesen akkor amikor csak Ön szeretné. A SENCOR grillsütők segítségére lesznek ebben. A sütőlapok tapadásmentesek és akár mosogatógépben is probléma nélkül moshatók. A kontaktgrillek bármilyen ételhez alkalmazkodnak -legyen szó akár nagyobb szelet steakről, panniniról vagy zöldségekről.


Tapadásmentes grill lapok
A grill lapok kiváló minőségű és tapadásmentes felülettel rendelkeznek az egyenletes sütés, és az egyszerűbb karbantartás érdekében. Két különböző típus áll a rendelkezésére. A sima felületű sütőlap tökéletes választás zöldségekhez, gyümölcsökhöz, míg a bordázott felületen szinte minden típusú hús elkészítéséhez ideális. Ezenkívül speciális kialakításuk biztosítja a felesleges zsír/lé elvezetését egy csepptálcába, amelyet mosogatógépben moshat.


Egyszerűen, gyorsan
Az akár 1.800 W-os teljesítménynek köszönhetően pár perc szükséges az ideális hőfok eléréséhez. Így szinte pillanatok alatt készítheti kedvenc grillezett ételét. Az asztali kialakítás több étel egyidejű elkészítésére ad lehetőséget, ami lehet akár egy családi-, vagy egy nagyobb társasági összejövetel is.


Tisztítás, karbantartás
A grillsütők tisztítása nem mindig népszerű tevékenység. A Sencor gondoskodott arról, hogy a karbantartás is egyszerű legyen. A gyors tisztításhoz elegendő egy papírtörlő, de kézmeleg víz és semleges konyhaitisztítószer segítségével egyszerűen karbantartható. Praktikus még az olajcsepegtető tálca és a hőszigetelt fogantyú. A kialakított hálózati kábel tárolónak köszönhetően a tárolás is egyszerűbb.


Biztonság mindenekelőtt
A számtalan beépített biztonsági mechanizmus és a csúszásmentes lábak garantálják a készülék stabil és biztonságos használatát.


Jellemzők:
• Akár 1800 W elérhető teljesítmény
• Különleges, bambuszból készült keret
• 2 az 1-ben kialakítású grillező felület
• 43 x 23 cm sütőlap
• Speciális zsírelvezető kialakítás
• Forgógombbal állítható hőmérséklet
• Kivehető termosztát
• Hőálló fogantyúk


Műszaki adatok:
• Feszültség és frekvencia: 220-240 V, 50 Hz
• Teljesítmény: 1800 W
• Sütési felület: 43 x 23 cm
• Tápkábel hossz: 1,0 m
• Nyílt grillező rendszer

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu