SENCOR SPR 7200SS lassan főző készülék 41010189
SENCOR SPR 7200SS lassan főző készülék 41010189 SENCOR SPR 7200SS lassan főző készülék 41010189 SENCOR SPR 7200SS lassan főző készülék 41010189 SENCOR SPR 7200SS lassan főző készülék 41010189 SENCOR SPR 7200SS lassan főző készülék 41010189 SENCOR SPR 7200SS lassan főző készülék 41010189 SENCOR SPR 7200SS lassan főző készülék 41010189 SENCOR SPR 7200SS lassan főző készülék 41010189

SENCOR SPR 7200SS lassan főző készülék 41010189

SENCOR SPR 7200SS lassan főző készülék 41010189 A Sencor SPR 7200SS egy elektromos lassan főző készülék. A lassú főzés egy modern főzési technológia, amely megőrzi az alapanyagok ízét és ill... további információ »


Márka: SENCOR
Cikkszám: 41010189

Leírás

SENCOR SPR 7200SS lassan főző készülék 41010189
A Sencor SPR 7200SS egy elektromos lassan főző készülék. A lassú főzés egy modern főzési technológia, amely megőrzi az alapanyagok ízét és illatát, és akár bármilyen zsiradék hozzáadása nélkül készítheti el kedvenc ételeit. Ezzel a multifunkciós készülékkel süthet akár olajban, párolhat vagy gőzben készítheti el az ételeket. A digitális LED kijelzőnek és a melegen tartó funkciónak köszönhetően a főzés egyszerűbb és kényelmesebb lesz, mint valaha.

7 ok a lssan főző edény használatához
Egyszerűség: tegyen minden alapanyagot az edénybe, és hagyja a főzést a készülékre.
Víz- és energia-megtakarítás: az alumínium ötvözetű edény szerkezetének köszönhetően egyenletesebb a hőátadás és a hőátvitel, mint a hagyományos kerámia edények esetében, ami energia-megtakarítást is eredményez.
Időmegtakarítás: az alapanyagok edénybe helyezése után a készüléket magára hagyhatja, az mindent elvégez Ön helyett.
Ízesebb és vitaminnal teli ételek: az alacsony hőmérsékleten történő lassú főzés megőrzi az alapanyagok illatát és ízét, valamint a beltartalmi értékeket.
Szaftos hús: a lassú főzés közben a lé a húsban marad.
Kemény húsok puhára főzése: a kemény húsfajták a lassú főzéssel teljesen puhára főzhetők.
Főzés zsiradékok nélkül: az alacsonyabb hőmérsékleten történő főzéshez nem kell zsír vagy olaj, az ételek még ízletesebbek lesznek.

Előre beállított programok
Az előre beállított programoknak köszönhetően a készülék főz, süt, párol, mind magas nyomáson mind gőzzel, mindezt minimális víz vagy olaj felhasználásával.

8 program:
Resztelés
Kis mennyiségű olajon, vajon vagy zsíron hirtelen meg lehet pirítani az alapanyagokat. A húsoknak és zöldségeknek a külsejét hirtelen megsüti, lezárja a pórusokat, a lé nem folyik ki az alapanyagból, jobb lesz a kész étel konzisztenciája. Például ázsiai ételek, resztelt húsok készítéséhez, kolbász, virsli és tojás sütéséhez használható.

Nagyon lassú főzés
Nagyon lassú főzés ízletes húsok készítéséhez.

Lassú főzés
Lassú főzés könnyű húsok készítéséhez.

Párolás
A program segítségével a hagyományos kuktában készíthető ételeket lehet megfőzni. A főzés közben nem kell vizet utántölteni. A program segítségével húst, májat, halat vagy zöldségeket lehet párolni.

Gőzölés
A program segítségével gőzben lehet főzni, az így elkészített étel megőrzi a vitaminokat és az alapanyagok ízét. A programot a hideg vagy fagyasztott ételek felmelegítéséhez is fel lehet használni. A program maximális teljesítménnyel főz, ezért a kivehető edénybe tegye bele a gőzölő betétet és ügyeljen arra, hogy az alapanyag ne érjen hozzá a belső edény falához és aljához.

Fehér / barna rizs
Előfőzött vagy száraz rizs főzéséhez.

Vákuumban főzés
Egyre kedveltebb főzési technológia, az alapanyagokat vákuumos zacskóba kell tenni, és a zacskót vízfürdőben, alacsony hőmérsékleten kell megfőzni. Ezzel a módszerrel elsősorban húsféléket, halat, zöldségeket és gyümölcsöket lehet főzni. A főzés ideje akár 72 óra is lehet, aminek köszönhetően az alapanyag megőrzi a természetes ízét, szaftosságát, konzisztenciáját, vitamin- és ásványi anyag tartalmát. A főzéshez használni kell a mellékelt rostélyt is. Az edénybe vizet kell tölteni. Sous Vide módszerrel nem főzhető alapanyagok: kínai káposzta, zöldhagyma, spenót, gyorsan puhuló zöldségek (karfiol, brokkoli, kelbimbó).

Melegen tartás
A beállított ideig kb. 66-73°C-os hőmérsékleten tartja a kész ételt.

Joghurt
Házi joghurt készítéséhez. A friss tejet két percig főzze gőzben, vagy használjon pasztőrözött tejet. A tejhez adagolja hozzá a joghurt kultúrát, és kapcsolja be a Yogurt programot. A kész joghurtot a kihűlés után tegye a hűtőszekrénybe (besűrűsödik), a joghurtot hidegen szolgálja fel. Joghurt kultúraként friss és ízesítés nélküli joghurtot, szárított joghurtport, vagy reform üzletekben megvásárolható joghurt kultúrát lehet felhasználni.

Kézi üzemmód
A készüléken saját főzési program is beállítható, a recept, az alapanyag, a mennyiség és az egyéni ízlések szerint.

Késleltetett indítás
A késleltetett indítás funkció segítségével a főzést későbbi időpontra halaszthatja.

A csomag tartalma:
- Lassan főző készülék
- Belső edény és fedő
- Rozsdamentes acél gőzölő betét
- Sous vide” rostély
- Sütőforma
- Konyhai kesztyű

Jellemzők:
- 6 literes edény a családi ebédek főzéséhez
- Tapadásmentes felület
- Alumínium ötvözet edény, 2,5 mm-es falvastagsággal, garantálja a hosszú élettartamot és a korrózióállóságot
- Hűtőszekrényben is tárolható
- Mosogatógépben is elmosható
- Állítható hőmérséklet és főzési idő
- Digitális LED működtető panel biztosítja a rendkívül kényelmes főzést, a készülék nedves kézzel is beállítható
- A hőszigetelő fogantyút főzés közben is meg lehet fogni, nem kell konyhai kesztyűt használni
- Az edzett üvegből készült fedő garantálja a hosszú élettartamot
- A fedő tökéletes tömítése hozzájárul a belső hőmérséklet állandó szinten tartásához
- „Sous vide” rostély az egyenletes „sous vide” főzési módhoz
- Szilikon sütőforma
- Praktikus hőálló konyhai kesztyű
- Kiválóan használható levesek, gulyásleves, marha és birka húsok, zöldségek, tojás stb. főzéséhez

Műszaki adatok:
- Tápfeszültség: 220 - 240 V / 50 - 60 Hz
- Teljesítmény: 1250 W
- IP20 védelemmel ellátva
- Kapacitás: 6 liter
- Méret: 542 x 342 x 237 mm
- Súly: 6,0 kg

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu