G21 Sous vide Akura WiFi, 1000 W 600910
G21 Sous vide Akura WiFi, 1000 W 600910 G21 Sous vide Akura WiFi, 1000 W 600910 G21 Sous vide Akura WiFi, 1000 W 600910 G21 Sous vide Akura WiFi, 1000 W 600910 G21 Sous vide Akura WiFi, 1000 W 600910 G21 Sous vide Akura WiFi, 1000 W 600910 G21 Sous vide Akura WiFi, 1000 W 600910

G21 Sous vide Akura WiFi, 1000 W 600910

A Sous-vide főzés a tökéletesség szimbólumává vált. Miért?Még az olyan egyszerűnek tűnő ételek, mint péld&aa... további információ »


Márka: G21
Cikkszám: 600910

Leírás

A Sous-vide főzés a tökéletesség szimbólumává vált. Miért?
Még az olyan egyszerűnek tűnő ételek, mint például a lágy tojás, vagy egy szaftos steak elkészítése sem olyan egyszerű, mint első pillantásra tűnik. A sous-vide módszernek, pontosabban a vákuumban történő főzésnek köszönhetően finom ételeket készíthet, amelyekért a legjobb éttermekben egy vagyont fizetne.

Mi a sous-vide főzés?
A vákuumos főzés vagy a sous-vide főzés lassú főzési technika, a forráspontnál alacsonyabb hőmérsékleten. A sous-vide ételkészítéshez szükséges összetevőket fóliába csomagolják, így minden egészséges anyag, tápanyag és vitamin, aroma megőrződik.

A lassú sous-vide főzés közben csak minimális változások mennek végbe a feldolgozott élelmiszerekben, és természetes íz maximálisan megmarad. Mivel az alapanyag egy légmentesen lezárt edényben dolgozódik fel, nem oldódnak ki a vízbe, vagy párolognak el a fontos tápanyagok. Az alacsony hőmérséklet során az ételek nem vesztenek annyit térfogatukból, így minden bennük marad minden aroma, íz.

Érdekesség: 1974-ben George Pralus séf felfedezte, hogy a libamáj műanyag zacskóba csomagolása elősegíti az étel tömegének megőrzését, így nem veszít feleslegesen tápanyagértékéből és sokkal jobb szerkezettel is rendelkezik. Abban az időben a franciaországi Roanne-i Troisgros étteremben (Pierre és Michel Troisgros) dolgozott, ahol az óta tömegek szerették meg ezt az elkészítési módot.

A Sous-vide főzést Franciaországból származik, majd fokozatosan elterjedt a Michelin csillagos éttermekben. Ma a G21 Akura Sous-vide szuvidálónak köszönhetően felfedezheti a vákuumfőzés varázslatát az otthon kényelmében és élvezheti a jobbnál jobb fogásokat.

Sous-vide G21 Akura érintőképernyője

Sous – vide G21 Akura
A G21 Akura szuvidáló készen áll a mindennapi biztonságos használatra a legapróbb részletekre is odafigyelve. A test két részből áll - egy merülő rozsdamentes acél részből, belső főzőspirállal, a felső rész pedig tartós műanyagból, elektronikával és érintőképernyővel. Rögzítse a G21 Akurát a fazékhoz a rögzítő segítségével.

Sous-vide Akura rögzítése a lábashoz

G21 Akura kijelző
A G21 Akura érintőképernyőjén láthatja a kiválasztott hőmérsékletet és a kiválasztott program végéig hátralévő főzési időt. Mindent érintőpanellel / gombbal, vagy a G21 Smart Home mobilalkalmazás segítségével irányíthat.

G21 Smart Home alkalmazás receptekkel a G21 Akura-hoz
A G21 Smart Home mobilalkalmazás a sous-vide számára A G21 Akura Android és iOS operációs rendszerrel rendelkező okostelefonokhoz érhető el. A telepítés teljesen egyszerű - beolvashatja a QR-kódot a dobozból vagy a G21 Akura kézikönyvéből, és elkezdheti kiválasztani a recepteket. A kiválasztott recept szerint csak elkészíti az összetevőket, és egyetlen kattintással megerősíti a kezdését, a többit a G21 Akura biztosítja.

A WiFi vezérlésének varázsa - mielőtt visszatérne a munkából, ebéd kerül az asztalra
Az átgondolt feldolgozásnak és a modern technológiák alkalmazásának köszönhetően a G21 Akura merülő sous-vide tűzhely a legjobb elektronikával van felszerelve, és képes gondoskodni az ételek elkészítéséről akkor is, ha távol van otthonától.

Példa: rakjon fel egy edénybe vizet és a bevákuumozott alapanyagokat, menjen el dolgozni, vagy kirándulni. Útközben kiválaszthatja a receptet a mobiltelefonján, és az alkalmazás segítségével utasítást küldhet a sous-vide G21 Akura címre. Hazatérve kész is az ebéd, vagy a finom vacsora.

Otthon és az étterem
Az intelligens G21 Akura szuvidálót mind otthoni főzéshez, mind éttermben használhatja. Még ha nem is úgy tűnik, de a lassú főzéssel időt takarít meg - a választott recepttől függően míg az Akura főz, ön mással foglalkozhat. A Sous-vide főzést már olyan éttermek használják, amelyek csak a legjobbat akarják nyújtani vendégeiknek - tökéletesen lédús pecsenyék vagy illatos zöldségek teljes ízzel, maximális tápanyagokkal és vitaminokkal.

Minden szakács tudja, hogy a megfelelő steak elkészítése egyáltalán nem egyszerű. De ezen túl a sous-vide G21 Akura jóvoltából még egy kezdő is meg tudja csinálni!

steak készítése, Sous-vide Akura a lábasban

A Sous-vide G21 Akura előnyei
• Minimális változások a feldolgozott élelmiszerekben
• A természetes íz, aroma és textúra maximális megőrzése
• Szinte azonos súlyú nyersanyagok fenntartása
• Megőrzi a tápanyagokat
• Könnyű elkészítés - ha fagyasztott összetevőket is használhat sous-vide technikával
• Hosszabb az alapanyagok eltarthatósága – a vákuumozott alapanyagok akár öt napig is tárolhatóak a hűtőszekrényben

Specifikációk
• WiFi: Igen
• Teljesítményfelvétel: 1000 W
• Feszültség: 220 - 240 V
• Hőmérsékleti tartomány: 0 ° C - 90 ° C
• Hőmérsékleti pontosság: ± 0,1 ° C
• Max. tartály térfogata: 20 l
• Fizikai tulajdonságok
• Anyaga: műanyag, rozsdamentes acél
• Fekete szín
• Méretek (Sz x Ma x Mé): 75 x 390 x 120 mm
• Súly: 1,6 kg
• A csomag méretei (Sz x Ma x Mé): 110 x 445 x 130 mm
• A csomag súlya: 1,9 kg

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu