DOMO DO322W
DOMO DO322W DOMO DO322W DOMO DO322W DOMO DO322W

DOMO DO322W

DOMO DO322W Kompótok, dzsemek, bébiételek... A hazai feldolgozású gyümölcsök visszatértek. A befőzésnek hála a saját a termés megőrizhető egész évben. Felejtsd el azonban az elavult eljáráso... további információ »


Márka: DOMO-ELEKTRO
Cikkszám: DO322W

Leírás

DOMO DO322W
Kompótok, dzsemek, bébiételek... A hazai feldolgozású gyümölcsök visszatértek. A befőzésnek hála a saját a termés megőrizhető egész évben. Felejtsd el azonban az elavult eljárásokat, a Domo befőzőedénynek köszönhetően finom befőttek készíthetőek télre egyszerűen, még ha kezdő is vagy.

A 27 literes űrtatalmú zománcozott edény belső méretei 34,5 x 29 cm, amely 14-18 db 04,03 literes befőttesüvegnek biztosíthat helyet. Az üvegek az edény alján elhelyezett műanyag rácsra helyezendők.

Az időzítő akár 120 percre vagy a folyamatos működéshez állítható be. A kellő hőmérséklet elérésére hangjelzés figyelmezetet. Természetes kellék a fokozatmentes termosztát, amely lehetővé teszi hőmérsékletszabályozást 30 ° C-tól a forráspontig. A beállított hőmérséklet automatikusan fennmarad 5 ° C-os pontossággal. A víz felfűtésének folyamatát jelzőfény jelzi.

A fazék praktikus eleme a leeresztőcsap, amely segítségével a befőzőedény meleg italok készítésére is alkalmas. Nagyobb családi összejövetelek vagy bulik alkalmával biztosan értékelni fogod, mennyi munka megtakarítható kévé vagy tea készítésekor az edény ezen ötletes megoldásával.

Legfőbb előnyei
Kapacitás: 14-18 befőttesüveg
Időzítő: akár 120 perc
Állítható termosztát: 30-100 ° C
Hangjelzés, jelzőfény
Rács a befőttesüvegekhez
Rejtett fűtőelem

Paraméterek
Típus Tárolóedény
Energiafelhasználás 1 800 W
Űrtartalom 27 l
Funkciók Időzítő, Hőmérséklet megtartása, Túlmelegedés elleni védelem

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Dokumentumok

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu