VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK SN 016.00 Suzan álló mosogatócsaptelep forgatható fejjel X070038
VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK SN 016.00 Suzan álló mosogatócsaptelep forgatható fejjel X070038 VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK SN 016.00 Suzan álló mosogatócsaptelep forgatható fejjel X070038 VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK SN 016.00 Suzan álló mosogatócsaptelep forgatható fejjel X070038 VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK SN 016.00 Suzan álló mosogatócsaptelep forgatható fejjel X070038 VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK SN 016.00 Suzan álló mosogatócsaptelep forgatható fejjel X070038

VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK SN 016.00 Suzan álló mosogatócsaptelep forgatható fejjel X070038

Egy csaptelep, amely nem mutatkozik többnek és megbízhatóan működik. A kedvelt klasszikus vonalvezetésű Suzan csaptelep minden fürdőszobába illik. Természetesen egészíti ki mosdóját, kádját ... további információ »


Márka: RAVAK
Cikkszám: X070038

Leírás

Egy csaptelep, amely nem mutatkozik többnek és megbízhatóan működik. A kedvelt klasszikus vonalvezetésű Suzan csaptelep minden fürdőszobába illik. Természetesen egészíti ki mosdóját, kádját vagy zuhanyzóját es ezen felül tartós. A gondos es minőségi megmunkálás együtt a következetes többlépcsős ellenőrzéssel biztosítja a tökéletes és hosszú távú működőképességet a Suzan csaptelepnek. Tisztításukra a RAVAK Cleaner Chrome használatát ajánljuk.

RAVAK minőség a konyhában is
A több százezer fürdőszobában bevált megoldást sikeresen alkalmazhatja konyhájában is. A RAVAK konyhai mosogató-csaptelepek követik a konyha dizájnját és illeszkednek a mosogatók különböző típusaihoz.

Praktikus megoldás
A RAVAK konyhai csaptelepek közvetlenül a mosogatóra vagy a konyhapultra szerelhetők. A szabályozó karnak köszönhetően akár fél kézzel is könnyedén beállíthatja a víz nyomását és hőmérsékletét. Az EasyFix rendszernek hála telepítése gyors és egyszerű.

Egységes stílus az egész lakásban
A Chrome mosogató-csaptelep stílusában követi a névadó koncepció fürdőszobai csaptelepét. Minél kevesebb stílust vegyít lakása berendezésekor, annál nagyobb hatást érhet el.

Csalhatatlan minőség
A konyha és a fürdőszoba a lakás leggyakrabban használt részei közé tartozik. A csaptelepeket ezért 35 mm átmérőjű kerámia kartussal szereljük fel, amelyre 5 év jótállást biztosítunk.

Jellemzők:
• Kartus (átmérő, anyag): 35 mm, kerámia
• Csatlakozó tömlő: rugalmas 350 mm, átmérő G3/8
• Változat: 230 mm-es forgatható fejjel
• Jótállás a csaptelepekre: 5 év
• Alkalmas: mosogatókhoz vagy nagyobb mosdókhoz

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu