Prosperplast SORTIBOX kosár hulladék szegregálásához 5x25l, antracit IKWB25S5
Prosperplast SORTIBOX kosár hulladék szegregálásához 5x25l, antracit IKWB25S5 Prosperplast SORTIBOX kosár hulladék szegregálásához 5x25l, antracit IKWB25S5 Prosperplast SORTIBOX kosár hulladék szegregálásához 5x25l, antracit IKWB25S5 Prosperplast SORTIBOX kosár hulladék szegregálásához 5x25l, antracit IKWB25S5

Prosperplast SORTIBOX kosár hulladék szegregálásához 5x25l, antracit IKWB25S5

Egyáltalán lehetséges egy szemét nélküli világ? A circular economy elve és a szeméttörvény elve szerint, a tudatos szegregálás és a hulladékok szelektív gyűjtésének megszervezése kötelességü... további információ »


Márka: PROSPERPLAST
Cikkszám: IKWB25S5-S433

Leírás

Egyáltalán lehetséges egy szemét nélküli világ?
A circular economy elve és a szeméttörvény elve szerint, a tudatos szegregálás és a hulladékok szelektív gyűjtésének megszervezése kötelességünkké vált. Az újrahasznosítás nem komplikált, és nem is kíván nagyobb erőfeszítést. Az összegyűlt papír, üveg, műanyag vagy fém, a háztartási szeméttől a modern megoldások és eszközök felhasználásával történő átgondolt elválasztásukkal értékes nyersanyaggá válnak. A tudatos, környezetbarát és gazdasági megközelítésnek csupa előnye van: kihat a szeméttárolók mennyiségének korlátozására és a természeti erőforrások racionális felhasználására, a levegő és a vizek szennyezettségének csökkentésére, az energiatakarékosságra vagy a kiadások csökkentésére. Ez az otthoni értékes tárolóhely kényelmes és higiénikus használatát is jelenti. Ma a hagyományos, a mosogató alatti szekrénybe beállított vödör feledésbe merül a hulladékot szegregáló rendszerek javára, ami gyorsan hozzáférhető, nem okoz gondot és könnyen tisztítható. A mi Sortibox mini-konténer nem csak betölti ezt a feladatot, de lehetővé is teszi a folyamatos szegregálást. Jól tervezett, esztétikusan kivitelezett és nagy a befogadóképessége (20L), a szerkezetét speciálisan a korlátozott helyre gondolva hozták létre, megkönnyíti a szegmensek stabil sorba vagy oszlopba állítását. A színes, billenő csappantyúk a fedelekben mutatják, hogy a szegregált hulladék melyik frakcióját hova kell dobni. A szegregáló központunk tervezésénél nem szabad elfelejtenünk, hogy olyan hulladékokat kell együtt gyűjtenünk, amelyeknek ugyanolyan tulajdonságaik vannak és ugyanolyan a jellegük. A Sortibox a formájával és színeivel beleillik az érvényes formatervezési irányzatokba, egyesítve a funkcionalitás és a minimalizmus igényét.

• ORTIBOX kosár hulladék szegregálásához MIX
• Waste bin bins
• Easy stackable
• Modular construction
• Easy sorting of household waste
• Méretek: 39,2 x 29,3 x 32,5 cm
• 5 x 25 l

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu