VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK NEO NO 060.00 falba süllyesztett csaptelep váltóval, belső egységgel X070020
VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK NEO NO 060.00 falba süllyesztett csaptelep váltóval, belső egységgel X070020 VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK NEO NO 060.00 falba süllyesztett csaptelep váltóval, belső egységgel X070020 VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK NEO NO 060.00 falba süllyesztett csaptelep váltóval, belső egységgel X070020

VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK NEO NO 060.00 falba süllyesztett csaptelep váltóval, belső egységgel X070020

A Ravak az 1991-es alapítása óta a fürdőszobai termékek egyik legelismertebb gyártója lett Közép- és Kelet-Európában. Termékei között mindent megtalálhat, amire egy fürdőszobához szüksége le... további információ »


Márka: RAVAK
Cikkszám: X070020

Leírás

A Ravak az 1991-es alapítása óta a fürdőszobai termékek egyik legelismertebb gyártója lett Közép- és Kelet-Európában. Termékei között mindent megtalálhat, amire egy fürdőszobához szüksége lehet: számos termékcsalád kínál zuhanyajtókat, -kabinokat és -tálcákat, mosdókat, fürdőkádakat, csaptelepeket, valamint fürdőszobabútorokat, melyek nem csak esztétikusak, de megbízhatóak és praktikusak is.

A Ravak termékcsaládok mosdó-, mosogató-, kád-, zuhany- és bidé csaptelepeket is kínálnak, melyek között biztosan megtalálja az Önnek leginkább megfelelőt. A csaptelepek kiváló minőségű sárgarézből készülnek, a kerámia kartusokat pedig több mint 700.000 nyitásra tesztelték, ezzel garantálva legalább 30 éves élettartamukat. A krómozott Ravak csaptelepek kiválóan tisztíthatóak a Ravak Cleaner Chrome tisztítószerrel vagy más, nem agresszív tisztítószerrel. A Ravak falba süllyesztett csaptelepeit tégla vagy betonfalba ajánlott beépíteni. Amennyiben gipszkartonfalba szeretné beszerelni, abban az esetben előkészületre van szükség. A Ravak Neo NO 061.00 falba süllyesztett csaptelephez nincs szükség R-boxra, azonban legalább 7,5 cm falvastagság szükséges, plusz a burkolat vagy vakolat vastagsága.

Falba süllyesztett csaptelep váltóval, belső egységgel
A váltó víznyomás csökkenése esetén sem kapcsol át
Egykaros kivitel
Ergonomikus karral ellátott
700.000 nyitásra tesztelt kerámia kartus
Krómozott felület az elegáns megjelenésért
Lágy vonalvezetés jellemzi
Könnyedén beszerelhető
Megbízható és tartós
Egyszerű használat
Hosszú élettartam
Kiváló minőség
A kép csupán illusztráció!


Műszaki adatok
40 mm-es kerámia kartus
Alapanyaga: Sárgaréz
Szín: Króm

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu