VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK Chrome CR 019.00 fali süllyesztett mosdócsaptelep X070093
VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK Chrome CR 019.00 fali süllyesztett mosdócsaptelep X070093 VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK Chrome CR 019.00 fali süllyesztett mosdócsaptelep X070093 VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK Chrome CR 019.00 fali süllyesztett mosdócsaptelep X070093 VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK Chrome CR 019.00 fali süllyesztett mosdócsaptelep X070093 VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK Chrome CR 019.00 fali süllyesztett mosdócsaptelep X070093

VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK Chrome CR 019.00 fali süllyesztett mosdócsaptelep X070093

Fali süllyesztett mosdócsaptelep belső egységgel. A modern formatervezésű csaptelep tökéletesen harmonizál a Chrome koncepció további elemeivel. A design harmonizálása érdekében javasoljuk a... további információ »


Márka: RAVAK
Cikkszám: X070093

Leírás

Fali süllyesztett mosdócsaptelep belső egységgel. A modern formatervezésű csaptelep tökéletesen harmonizál a Chrome koncepció további elemeivel. A design harmonizálása érdekében javasoljuk a Chrome csaptelepeket a koncepció további elemeivel vagy más RAVAK termékekkel kombinálni. Tisztításukra a RAVAK Cleaner Chrome használatát ajánljuk. Az R-box tartalmazza a falhoz rögzítéshez szükséges alkatrészeket, de nem tartalmazza a vízbekötéshez szükséges anyagokat. Az R-box tartozéka egy műanyag takaróelem, mely lehetővé teszi, hogy a csaptelep leszerelése után, vagy felszerelése előtt teljesen működő vízhálózat legyen az épületben. Ezzel a műanyag takaróelemmel lehetséges a vízrendszer légtelenítése anélkül, hogy elzárnánk a vizet. Az R-boxon van egy felfelé mutató nyíl, ami az egyértelmű elhelyezést segíti.

Történetíró kádak
Nem névtelen kádat gyártunk névtelen vásárlóknak. Valamennyi téglalap alakú kádnak története, mottója, vagy mondanivalója van, amelyből az adott modell születik. Ez jelenti a hozzáadott értéket. Találjon rá az igazira. Fontolja meg, mi számít Önnek egy kád kiválasztásánál. Akik olvasásra vágynak fürdés közben, értékelni fogják a Vanda kád különleges alakját. Kis fürdőszobája van, de kádban szeretne fürödni? Az Ön számára alkottuk meg a 120 cm hosszú Classic modellt. A téglalap alakú kádak ergonomikus könyöklővel, a páros fürdést kényelmesebbé tévő, középen elhelyezett lefolyóval, egyedi tervezésű belső térrel és egyéb kiegészítőkkel rendelkeznek, melyek kellemes ülést biztosítanak magasabb és alacsonyabb vásárlóinknak egyaránt. A nagyobb kényelem érdekében a kádak többségéhez telepíthető a kádfeltöltők a túlfolyónál, kád le- és túlfolyószett. A téglalap alakú kádak többségét univerzális kádparavánnal, illetve ergonomikus elő- és oldallappal kínáljuk.

Egyedi stílus
Minimalista, mégis barátságos külső a lekerekített széleknek hála, amely a Chrome fürdőszobai koncepció jellegzetessége. Az egyedi stílus, amilyet máshol nem talál, a sikeres Nosal Design stúdió munkája, amely a fürdőszobai koncepcióért, a csaptelepeket is beleértve, jelölést kapott a Czech Grand Design-díjra.

Széles választék
A kínálat nem csupán mosdócsaptelepeket, de bidé-, kád-, zuhany-, mosogató- és az R-box szerelési rendszerhez való falba süllyesztett csaptelepeket is tartalmaz.

Egyediség
A Chrome csaptelepek művészi kialakítását, amilyet máshol nem talál, a sikeres Nosal Design stúdió álmodta meg, amely a fürdőszobai koncepcióért, a csaptelepet is beleértve, jelölést kapott a Czech Grand Design-díjra. A csaptelep műszaki egyedisége leginkább a Chrome kádaknál tűnik ki a behajtható kifolyónak köszönhetően. Használaton kívül egyedi ékszerként díszíti a fürdőszobát, a kifolyó kihajtásával pedig a kád egyszerűen feltölthető.

Összehangolt kiegészítők
A Chrome csaptelepekhez kiegészítők széles választéka áll rendelkezésére, ahol a minőségen túl a tökéletesen összehangolt formavilág jelenti a hozzáadott értéket.

Jellemzők:
• Beömlő kar hossza: 230mm
• Kartus (átmérő, anyag): 35 mm, kerámia
• Kivitel: tartozéka az R-box
• Jótállás a csaptelepekre: 5 év
• Alkalmas: mosdókhoz a mosdópultra

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu