Prosperplast UMBRELLA BASE Napernyőtalp, 12L, umbra MPKR
Prosperplast UMBRELLA BASE Napernyőtalp, 12L, umbra MPKR Prosperplast UMBRELLA BASE Napernyőtalp, 12L, umbra MPKR Prosperplast UMBRELLA BASE Napernyőtalp, 12L, umbra MPKR Prosperplast UMBRELLA BASE Napernyőtalp, 12L, umbra MPKR

Prosperplast UMBRELLA BASE Napernyőtalp, 12L, umbra MPKR

PROSPERPLAST UMBRELLA BASE napernyőtalp, 12L, umbra MPKR-440UHa a túl erős napsütés nehezen elviselhetővé válik, és hiányzik a fák &aacu... további információ »


Márka: PROSPERPLAST
Cikkszám: MPKR-440U

Leírás

PROSPERPLAST UMBRELLA BASE napernyőtalp, 12L, umbra MPKR-440U
Ha a túl erős napsütés nehezen elviselhetővé válik, és hiányzik a fák által vetett, természetes árnyék, a mindenütt jelenlévő napernyők felélénkítik a magánkerteket és a közterületeket, állandó helyet követelve maguknak a nyári tájban. Itt lényeges kérdés a megfelelő talapzat kiválasztása, ami biztonságos, és maximális stabilitást biztosít az ernyőnek, amit az Umbrella Base ernyő csak azután ér el, ha a talpat teljesen feltöltötték vizes homokkal vagy sóderrel. Rendkívül tartós, az időjárási hatásoknak ellenálló és teherbíró műanyagból készül. A talp a piacon kapható ernyők többségének nyeléhez illő nyílással van ellátva. Az Umbrella Base talpak négyféle népszerű színben kaphatók.


Jellemzők:
- Hosszúság: 390 mm
- Szélesség: 390 mm
- Magasság: 130 mm
- Űrtartalom: 12 l
- Anyag: műanyag

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu