EXTOL INDUSTRIAL Akkumulátoros fúvóka, BRUSHLESS, 40V Li-ion, elem és töltő nélkül 8795671
EXTOL INDUSTRIAL Akkumulátoros fúvóka, BRUSHLESS, 40V Li-ion, elem és töltő nélkül 8795671 EXTOL INDUSTRIAL Akkumulátoros fúvóka, BRUSHLESS, 40V Li-ion, elem és töltő nélkül 8795671 EXTOL INDUSTRIAL Akkumulátoros fúvóka, BRUSHLESS, 40V Li-ion, elem és töltő nélkül 8795671 EXTOL INDUSTRIAL Akkumulátoros fúvóka, BRUSHLESS, 40V Li-ion, elem és töltő nélkül 8795671

EXTOL INDUSTRIAL Akkumulátoros fúvóka, BRUSHLESS, 40V Li-ion, elem és töltő nélkül 8795671

A kerti akkumulátoros fúvó hasznos kiegészítésként szolgál a kerti akkus szerszámok sorozatához. Úgy tervezték, hogy a pázsit, a terasz, a kerti sétány stb. A fúvó könnyedén eltávolíthatja a... további információ »


Márka: EXTOL
Cikkszám: 8795671

Leírás

A kerti akkumulátoros fúvó hasznos kiegészítésként szolgál a kerti akkus szerszámok sorozatához. Úgy tervezték, hogy a pázsit, a terasz, a kerti sétány stb. A fúvó könnyedén eltávolíthatja a leveleket a gyepről, eltávolíthatja a fűmaradványokat a járdáról a gyep vagy a tűk kaszálása után stb. A fúvó több sebességgel rendelkezik és TURBO gombbal rendelkezik a rövid távú teljesítmény érdekében, hogy maximalizálja a teljesítményt.
A vezeték nélküli fúvó egyesíti az elektromos fúvók előnyeit - alacsony zajt és súlyt, könnyű kezelhetőséget és karbantartást, valamint a benzinfúvók szabad mozgását. A legkorszerűbb, kefe nélküli motor által táplált új motor hosszabb élettartamú, erősebb és kevesebb energiát fogyaszt, mint a hagyományos szénkefék. A Li-ion akkumulátornak köszönhetően a csavarhúzó bármikor feltölthető anélkül, hogy feláldozza az akkumulátor kapacitását. A Li-ion akkumulátor szintén nagyon lassan veszíti el az energiát önkisülés útján és hosszú ideig tart.

Fő előnyei
- a fújási intenzitás finom szabályozása
- TURBO üzemmód az intenzív fúváshoz
- Gumírozott markolat a kényelmes fogásért és a kényelemért
- kis súlyuk miatt a nők könnyen használhatják a fúvót

Műszaki paraméterek:
Akkumulátor: 40 V, Li-ion
Az akkumulátor kapacitása: 2500mAh
- levegőáram: 426/672 / 816m3 / h
- levegő áramlási sebessége: 72-147km / h
- kitartás: legalább 30 perc hatékony fújás a különféle működési beállításokkal kombinálva
- súly (akkumulátorral): 3,3 kg

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Dokumentumok

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu