GARDENA Comfort B/M Metszőolló , 24 mm 8904-20
GARDENA Comfort B/M Metszőolló , 24 mm 8904-20 GARDENA Comfort B/M Metszőolló , 24 mm 8904-20 GARDENA Comfort B/M Metszőolló , 24 mm 8904-20

GARDENA Comfort B/M Metszőolló , 24 mm 8904-20

Tapadásmentes bevonattal ellátott felső késével és rozsdamentes acélból készült alsó késével a GARDENA Comfort metszőolló tökéletes választás virágok és zsenge hajtások vágásához. Az ergonom... további információ »


Márka: GARDENA
Cikkszám: 08904-20

Leírás

Tapadásmentes bevonattal ellátott felső késével és rozsdamentes acélból készült alsó késével a GARDENA Comfort metszőolló tökéletes választás virágok és zsenge hajtások vágásához. Az ergonomikusan kialakított markolat maximális kényelmet biztosít vágás közben. Az ollóba beépített rugót nem lehet elveszíteni és nem szennyeződik. A metszőolló praktikus, egykezes biztonsági zárral rendelkezik a balesetmentes tárolás érdekében. A szavatosság időtartama 25 év.


Jellemzők:
• Maximális vágható átmérő: 24 mm
• Vágási típus: Kétélű
• Alsó kés: Rozsdamentes acél
• Alkalmazás: Erősebb gallyak, és ágak nagyobb átmérőjű nyers fa metszéséhez
• Termék súlya: 0.3 kg

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu