G21 BBQ Ring grill 6390308
G21 BBQ Ring grill 6390308 G21 BBQ Ring grill 6390308 G21 BBQ Ring grill 6390308

G21 BBQ Ring grill 6390308

A termék leírása : Agrillezés elválaszthatatlan része a nyárnak, akár barátainkkal, akárcsaládunkkal tartunk összejövetelt. Amennyiben Ön is – mint több ezercsalád – a meleg estéken ízletes ... további információ »


Márka: G21
Cikkszám: 6390308

Leírás

A termék leírása :


Agrillezés elválaszthatatlan része a nyárnak, akár barátainkkal, akárcsaládunkkal tartunk összejövetelt. Amennyiben Ön is – mint több ezercsalád – a meleg estéken ízletes vacsorákat szeretne a szabad égboltalatt, szerezze be a faszenes G21 BBQ Ring grillt.



Biztonság mindenek felett

A stabil acélszerkezet biztosítja, hogy a grill ne boruljon fel. Azegész konstrukció aprólékosan megmunkált felület, mely lényegesenmegkönnyíti karbantartását. A grill alján található praktikus kosárkábaelhelyezheti grillező eszközeit, egy vízzel teli üveget és sok máshasznos kiegészítőt a kényelmes grillezéshez. Át kell helyeznie agrilljét? Semmi probléma, hiszen a görgős kerekeknek köszönhetőenkönnyen és kényelmesen helyezheti át grilljét egyik helyről a másikra.


Mi lesz a hamuval?

A hamut összegyűjtő nagy tároló szuper segítőtárs a grill egyszerűtisztításához. A hamutartó kiürítése csak pár másodpercet vesz igénybe.Fogja meg a tárolót a fülénél, biztosítsa ki, borítsa ki a hamut, majdtegye vissza a helyére. Így megelőzi, hogy összepiszkolja a kezét, vagya grilljét.



A fedő speciálisan lett kialakítva, hogy felnyitása után ne kelljentartania a kezével.  A praktikus pánt megtartja a fedőt nyitottállapotában, így nem kell megválnia kedvenc sörétől a hús megfordításaközben sem.

Már bepácolta a húst? Tökéletes, akkor gyújtsa be a szenet, hívja megbarátait, és élvezzék a grillezett hús, kolbász, sajt és zöldségeknagyszerű ízét bármikor a grillszezon alatt.



Tulajdonságok:

Grillező felület méretei: 2 250 cm2, átmérő 53,5 cm
Tároló állvány méretei: 29 x 41 cm
Széntartó átmérője: 39 cm
Grill méretei: 54 x 92 x 57 cm
Súly: 11,5 kg
Csomagolás méretei: 25,5 x 57,5 x 58 cm
Csomagolás súlya: 13 kg

Két fogantyú
Kerekek
Záró fedél pánttal
Tároló állvány a meleg étel tárolására
Nagy cserélhető hamutál

Csomagolás tartalma:

Grill BBQ Ring


 

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu