Prosperplast Coubi felakasztható gyógynövény virágtartó, zöld DKN3003
Prosperplast Coubi felakasztható gyógynövény virágtartó, zöld DKN3003 Prosperplast Coubi felakasztható gyógynövény virágtartó, zöld DKN3003 Prosperplast Coubi felakasztható gyógynövény virágtartó, zöld DKN3003 Prosperplast Coubi felakasztható gyógynövény virágtartó, zöld DKN3003 Prosperplast Coubi felakasztható gyógynövény virágtartó, zöld DKN3003

Prosperplast Coubi felakasztható gyógynövény virágtartó, zöld DKN3003

PROSPERPLAST Coubi felakasztható gyógynövény virágtartó, zöld DKN3003 A Coubi virágcserép alkalmas pl. gyógynövények vagy más kis növény ültetésére, mint például a kalanchoe, ibolya, sole... további információ »


Márka: PROSPERPLAST
Cikkszám: DKN3003-370U

Leírás

PROSPERPLAST Coubi felakasztható gyógynövény virágtartó, zöld DKN3003

A Coubi virágcserép alkalmas pl. gyógynövények vagy más kis növény ültetésére, mint például a kalanchoe, ibolya, soleirolia vagy eper… kellemesebbé varázsolja nem csak konyháját, hanem a teraszát is. A virágtartó belső betéttel van ellátva, mely alatt egy víztároló jön létre, ami fokozatosan átfolyik a nyílásokon az alsó emeletekre, tehát nem áll fenn a túlöntözés veszélye.

Jellemzők
Anyag:műanyag
Űrtartalom: 9 L
Hosszúság: 295 mm
Szélesség : 295 mm
Magasság: 380 mm
Szín: zöld

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu