Prosperplast automata-öntöző IDOZ
Prosperplast automata-öntöző IDOZ Prosperplast automata-öntöző IDOZ Prosperplast automata-öntöző IDOZ Prosperplast automata-öntöző IDOZ

Prosperplast automata-öntöző IDOZ

Prosperplast IDOZ automata-öntözőAz Prosperplast automata öntöző 2 db öntözőfejet tartalmaz szívócsővel egyes szobanövények vagy kisebb, teraszon tartott cserepes növények számára. A vízlead... további információ »


Márka: PROSPERPLAST
Cikkszám: IDOZ

Leírás

Prosperplast IDOZ automata-öntöző

Az Prosperplast automata öntöző 2 db öntözőfejet tartalmaz szívócsővel egyes szobanövények vagy kisebb, teraszon tartott cserepes növények számára. A vízleadás egy porózus cserépkúpon keresztül történik, mely a mellette álló, tetszőleges tartályból kapja a vizet. A vízszintnek a nedvesség szabályozása érdekében a kúp alatt kell állnia (általában 10 - 20 cm-nél nem mélyebben). A maximális vízleadás 24 óránként kb. 80 ml - 100 ml-nél áll. A nagyobb vízigényű növények esetén tartályonként több kúp is elhelyezhető..

Jellemzők:
• Csomagban 2 db
• Szívócső hosszúsága: kb 80 cm
• Átmérő: Max 3 cm
• Magasság: 10,5 cm

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu