HAPPY GREEN WOOD kerti faszenes grillsütő 5010105-A
HAPPY GREEN WOOD kerti faszenes grillsütő 5010105-A

HAPPY GREEN WOOD kerti faszenes grillsütő 5010105-A

HAPPY GREEN WOOD kerti faszenes grillsütő 5010105-A Bemutatjuk a nagyszerű Happy Green faszenes kerti grillsütőt. A termék anyaga kiváló minőségű acél és zománc. A grill állvány 53 x 33 cm-e... további információ »


Márka: HAPPY GREEN
Cikkszám: 5010105-A

Leírás

HAPPY GREEN WOOD kerti faszenes grillsütő 5010105-A
Bemutatjuk a nagyszerű Happy Green faszenes kerti grillsütőt. A termék anyaga kiváló minőségű acél és zománc. A grill állvány 53 x 33 cm-es sütőfelülettel rendelkezik, melynek területén elegendő hely van egyszerre több mennyiségű élelmiszer elkészítéséhez is, így akár egy nagyobb társaságot is meghívhatsz vendégségbe. A grillsütő 70-es cm magassága lehetővé teszi, hogy kényelmesen tudd elkészíteni a finomságokat. A fogantyúk és a két kerék segítségével bárhol könnyedén elhelyezheted a sütőt, a grillrács sűrű rácsozata pedig megakadályozza hogy az élelmiszerek lepotyogjanak a tűzbe. Bizonyára értékeled majd, hogy három kiváló minőségű fából készült rakodótér áll rendelkezésedre sütés közben. Nagy előnye továbbá, hogy a grillrács tűztől való távolságát négyféle fokozatban lehet szabályozni. A hozzátartozó nyárssal pedig az ételek még több variációját tudod létrehozni pl. hús és zöldség egyidejű sütését.

Grillezőfelület mérete: 53 x 33 cm
Anyag: acél
Magasság: 70 cm
Szín: fekete/piros

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu