FIELDMANN FZNR 1104 kerti szerszám szett 50004056
FIELDMANN FZNR 1104 kerti szerszám szett 50004056

FIELDMANN FZNR 1104 kerti szerszám szett 50004056

A Fieldmann FZNR 1104 kerti szerszám készlet ideális választás az alap kertészeti eszközöket tekintve. Az 4 db-os szett, egy villából, egy gyomtalanítóból, egy gereblyéből és egy lapátból ál... további információ »


Márka: FIELDMANN
Cikkszám: 50004056

Leírás

A Fieldmann FZNR 1104 kerti szerszám készlet ideális választás az alap kertészeti eszközöket tekintve. Az 4 db-os szett, egy villából, egy gyomtalanítóból, egy gereblyéből és egy lapátból áll. Az anyagukat tekintve alumíniumból készültek, ezért igen jól ellenállnak a szélsőséges időjárásnak.


A kerti kéziszerszámok nélkülözhetetlen segédeszközöket jelentenek minden kertész számára. A megfelelő szerszám kiválasztása akár a sövény nyírásához, vagy a fák metszéséhez igen fontos a gondozott növények egészséges fejlődését - valamint az esztétikus megjelenést tekintve.


A FIELDMANN elhozza a legújabb trendeket, miközben fenntartja a maximális kényelmet a kertben, otthon vagy a műhelyben végzett munka során. Mivel számunkra fontos a megbízhatóság, így a termékeink kiváló minőségű alkatrészekből épülnek fel, szerszámaink kiemelkednek a precíz munkavégzésben. Modern design, kényelmes használat precíz munkavégzés elérhető áron. Ez a FIELDMANN minőség.


Jellemzők:
• 4 darabos kézi szerszámkészlet
• Villa, lapát, gereblye, gyomtalanító
• Anyaga: Alumínium és műanyag kombináció
• Ergonomikus kialakítás
• Ellenáll a szélsőséges hőmérsékletnek
• Hosszú élettartamú
• Praktikus, kis helyen is elfér

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu