INTEX Surf Rider búvárszemüveg, zöld 55975
INTEX Surf Rider búvárszemüveg, zöld 55975

INTEX Surf Rider búvárszemüveg, zöld 55975

INTEX Surf Rider búvárszemüveg, zöld 55975 A búvárkodáshoz nem feltétlen kell palack és nagyon komoly felszerelés, hiszen 2-3 méteres mélységben is találni érdekes dolgokat, a tengeri élővil... további információ »


Márka: INTEX
Cikkszám: 55975/Z

Leírás

INTEX Surf Rider búvárszemüveg, zöld 55975
A búvárkodáshoz nem feltétlen kell palack és nagyon komoly felszerelés, hiszen 2-3 méteres mélységben is találni érdekes dolgokat, a tengeri élővilágot pedig a felszínen lebegve is tudjuk vizslatni. Az egyetlen fontos felszerelés egy jó búvárszemüveg, amivel kristálytisztán láthatunk a felszín alatt is. Az intex cég különösen nagy tapasztalattal rendelkezik a strand játékok és a medencék terén, de ez a búvárszemüveg is mindent tud amit a legkomolyabb gyártók termékei. A polikarbonát üveg tiszta és torzítás mentes, a szemüveg szoknyája pedig kellőképp puha, és latexmentes, hipoallergén anyagból készült.

Jellemzők:
- A merülés elengedhetetlen kelléke
- Állítható fejpánttal
- Minden arcra illeszkedik
- Polikarbonátból készült lencse
- Tökéletesen vízálló és átlátszó

Méret: 17 x 9 cm
Kor: 8+ év

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu