Bosch Professional

Elindult a BOSCH 18V-os kampánya a PRO360 alkalmazásuk keretén belül, kizárólag végfelhasználók számára.

Mit jelent ez a gyakorlatban?

2 db, 3 db vagy 4 db 18V-os BOSCH Professional szerszám vagy mérőműszer vásárlása után kapott pontokért beváltás esetén ajándék jár. Többszöri beváltás lehetséges, de max. 1000 pont váltható át ajándékokra. Minden 18V-os BOSCH Professional szerszám regisztrációval 100 pont gyűjthető (a gép értékétől függetlenül).

A kampány keretén belül a pontgyűjtés 2023. augusztus 31-ig tart, a pontokat beváltani 2023. szeptember 7-ig lehetséges és az összes Bosch Professional 18V-os szerszám (elektromos kéziszerszám és mérőműszer) részt vesz benne. Kivételt csak az akkumulátorok és töltők képeznek, ezek nem vesznek részt a promócióban.

MI AZ A PRO360? 
 
A PRO360 segítségével kényelmesen és hatékonyan érheted el a Bosch Professional számos szolgáltatását. A regisztráció után folyamatosan élvezheted az összes meglévő és új szolgáltatás előnyeit, többek között a szerszámokra, töltőkre és akkumulátorokra vonatkozó garancia 3 évre történő ingyenes meghosszabbítását.
 
PRO360 - az összes szerszám megtekintése egy helyen, a garanciális adatok tárolása egyszerűen. Ha a mobil alkalmazást használod, akkor a termékinformációk mellett a hozzád hasonló szakemberek értékeléseit is elolvashatod.
 
A PRO360 alkalmazásban néhány kattintással megtalálható minden fontos és szükséges információ a Bosch Professional elektromos kéziszerszámokról. A PRO360 segítségével bármikor néhány pillanat alatt megtalálhatod a részletes információkat.

Kapcsolódó termékek

© 2016 - 2023 KAMODY.hu