LEIFHEIT Duster XL portörlő 38 cm (1 db) - pink, blue, lagoon (Click System) 41533
LEIFHEIT Duster XL portörlő 38 cm (1 db) - pink, blue, lagoon (Click System) 41533 LEIFHEIT Duster XL portörlő 38 cm (1 db) - pink, blue, lagoon (Click System) 41533 LEIFHEIT Duster XL portörlő 38 cm (1 db) - pink, blue, lagoon (Click System) 41533 LEIFHEIT Duster XL portörlő 38 cm (1 db) - pink, blue, lagoon (Click System) 41533 LEIFHEIT Duster XL portörlő 38 cm (1 db) - pink, blue, lagoon (Click System) 41533 LEIFHEIT Duster XL portörlő 38 cm (1 db) - pink, blue, lagoon (Click System) 41533 LEIFHEIT Duster XL portörlő 38 cm (1 db) - pink, blue, lagoon (Click System) 41533

LEIFHEIT Duster XL portörlő 38 cm (1 db) - pink, blue, lagoon (Click System) 41533

Portörlés a finom szenny megmaradása nélkül? A Leifheit Duster XL portörlővel ez nem jelent problémát. Mert ez a pormágnes a legapróbb porszemcséket is megköti az extra sűrű mikroszálaival. ... további információ »


Márka: LEIFHEIT
Cikkszám: 41533

Leírás

Portörlés a finom szenny megmaradása nélkül? A Leifheit Duster XL portörlővel ez nem jelent problémát. Mert ez a pormágnes a legapróbb porszemcséket is megköti az extra sűrű mikroszálaival. A polcokat, szekrényeket, komódokat és hasonlókat egy pillanat alatt meg tudja szabadítani a bosszantó portól. A portörlő szinte minden felülethez optimálisan alkalmazkodó lágy szálaival is meggyőzi. Így a kényes, magas fényű bútorokat pillanatok alatt megszabadíthatja a bosszantó portól. A 38 cm-es XL tisztítási hosszával a Leifheit pormágnes az optimális megoldás, különösen a széles és a magasabban lévő felületekre. Ezenkívül a Duster XL a termék Click-kapcsolójával kombinálható az összes Leifheit Click System nyelekkel. A Click rendszer a nehezen elérhető helyek problémamentes tisztítását teszi lehetővé.

A praktikus jellemzők mellett a porlegyező meggyőzi a formatervezésével is. Limitált „60 éves kiadás” a trendi színű lagúnában, rózsaszínben és kékben.

Főbb jellemzők:

  • Limitált kiadás a lagoon, pink és blue színkombinációkban
  • A 100% poliészter szupersűrű mikroszálak a legapróbb porszemcséket is megkötik
  • A praktikus Click-kapcsolóval minden Leifheit Click-System nyéllel kombinálható a nehezen elérhető helyek tisztításához
  • Az érzékeny felületek gyengéd tisztítása extra puha szálaknak köszönhetően
  • A 38 cm-es XL tisztító hossza lehetővé teszi a szélesebb és magasabban lévő felületek probléma mentes tisztítását

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu