LEIFHEIT Clean & Away padlótörlő 26 cm Click System bepattintóval 56678
LEIFHEIT Clean & Away padlótörlő 26 cm Click System bepattintóval 56678 LEIFHEIT Clean & Away padlótörlő 26 cm Click System bepattintóval 56678 LEIFHEIT Clean & Away padlótörlő 26 cm Click System bepattintóval 56678 LEIFHEIT Clean & Away padlótörlő 26 cm Click System bepattintóval 56678

LEIFHEIT Clean & Away padlótörlő 26 cm Click System bepattintóval 56678

A praktikus Clean & Away padlótörlő a munkához legfeljebb 1,3 m-re kihúzható teleszkópos nyéllel van felszerelve. A modern törlőfej ideális minden sima padló gyors szárazon feltörléséhez... további információ »


Márka: LEIFHEIT
Cikkszám: 56678

Leírás

A praktikus Clean & Away padlótörlő a munkához legfeljebb 1,3 m-re kihúzható teleszkópos nyéllel van felszerelve. A modern törlőfej ideális minden sima padló gyors szárazon feltörléséhez. A négy kendőszorítójával néhány mozdulattal tudja rögzíteni a „Static” portörlőt, amely mint a mágnes, fogja meg a port, a porcicákat és a hajszálakat. A jó munka-magasságról a beigazítható teleszkópos nyél gondoskodik. Összesen kilenc, az ablakokhoz, a fürdőszobához, a felületekhez és a padlóhoz való Leifheit tisztítófejet tud egy kattintással a nyélre erősíteni. A 360 fokos csukóval ellátott Clean & Away padlótörlővel együtt 5 „Static” portörlőt szállítunk, amely így lehetővé teszi a takarítást az alacsony bútorok alatt is. Ezen felül a Clean & Away padlólapban vagy egy külön kivágás az asztal- és széklábak tisztításához. A padlólap és a teleszkópos nyél Leifheit Click-System pattintó rendszerrel van felszerelve.

Főbb jellemzők:

  • Felmosó az összes sima padló gyors száraztisztítására
  • 1,3 m hosszú, kihúzható teleszkópos nyéllel felszerelve
  • Laposan lehajtható, 360 fokban forgatható csukló
  • 5 Static porronggyal
  • Kivágással az asztal- és széklábak tisztításához
  • A padlólap és teleszkópos nyél Leifheit Click-System pattintó rendszerrel

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu