KIÁRUSÍTÁS LEIFHEIT Regulus szőnyegseprű türkisz 11700 SÉRÜLT CSOMAGOLÁS
KIÁRUSÍTÁS LEIFHEIT Regulus szőnyegseprű türkisz 11700 SÉRÜLT CSOMAGOLÁS KIÁRUSÍTÁS LEIFHEIT Regulus szőnyegseprű türkisz 11700 SÉRÜLT CSOMAGOLÁS KIÁRUSÍTÁS LEIFHEIT Regulus szőnyegseprű türkisz 11700 SÉRÜLT CSOMAGOLÁS KIÁRUSÍTÁS LEIFHEIT Regulus szőnyegseprű türkisz 11700 SÉRÜLT CSOMAGOLÁS KIÁRUSÍTÁS LEIFHEIT Regulus szőnyegseprű türkisz 11700 SÉRÜLT CSOMAGOLÁS KIÁRUSÍTÁS LEIFHEIT Regulus szőnyegseprű türkisz 11700 SÉRÜLT CSOMAGOLÁS

KIÁRUSÍTÁS LEIFHEIT Regulus szőnyegseprű türkisz 11700 SÉRÜLT CSOMAGOLÁS

KIÁRUSÍTÁS LEIFHEIT Regulus szőnyegseprű türkisz 11700 SÉRÜLT CSOMAGOLÁS !!Sérült csomagolású termék!! A Regulus szőnyegseprű gyorsan tisztaságot varázsol a házba. Az áram nélkül működő moz... további információ »


Cikkszám: R__11700

Leírás

KIÁRUSÍTÁS LEIFHEIT Regulus szőnyegseprű türkisz 11700 SÉRÜLT CSOMAGOLÁS
!!Sérült csomagolású termék!!

A Regulus szőnyegseprű gyorsan tisztaságot varázsol a házba. Az áram nélkül működő mozgékony seprű egy csapásra használatra kész. Nincs kábel fel- és letekerés, felesleges súly, amelyet a lakáson keresztül-kasul kell cipelni, nincs zaj és nincs áramfogyasztás, amely egy porszívónál mégiscsak 800 és 1400 Watt között lehet óránként. A Regulus már azelőtt végez, mielőtt a porszívó egyáltalán beindult volna. A teljesítménye is megfelelő: három kefével gyűjti be a port és a koszt, a morzsát és a hajat. Magassága egyszerűen állítható a nagy tekerőgombbal, így a hosszú és a rövid szálú szőnyegek is éppúgy seperhetők. A Regulus szőnyegseprű stabil fém házzal rendelkezik és 22 cm széles sávban seper.

FIGYELEMFELHÍVÁS!!! Demó és használt termékek kiárusítása - Kérjük jól nézze meg a termékhez csatolt képeket!!!

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu