SENCOR SCE 3700BK filteres kávéfőző 41009150
SENCOR SCE 3700BK filteres kávéfőző 41009150 SENCOR SCE 3700BK filteres kávéfőző 41009150 SENCOR SCE 3700BK filteres kávéfőző 41009150

SENCOR SCE 3700BK filteres kávéfőző 41009150

SENCOR SCE 3700BK filteres kávéfőző 41009150 A Sencor SCE 3700BK egy klasszikus filteres kávéfőző. Víztartály kapacitása maximálisan 0,75 liter, így elég, hogy az egész családnak készítsen b... további információ »


Márka: SENCOR
Cikkszám: 41009150

Leírás

SENCOR SCE 3700BK filteres kávéfőző 41009150
A Sencor SCE 3700BK egy klasszikus filteres kávéfőző. Víztartály kapacitása maximálisan 0,75 liter, így elég, hogy az egész családnak készítsen benne teát vagy épp kávét. Egyszerre akár 6 csészére való forró ital is készíthető benne. Egyszerű fekete külseje könnyen tisztítható, valamint kezelése egyszerű.

Élvezze a nagyszerű kávét vagy teát minden nap!
A frissen őrölt kávébabnak van a legfinomabb íze és illata, melynek nehéz ellenállni. Lepje meg magát egy nagyszerű kávéval vagy teával. A kanna kapacitása 0,75 liter, ami akár 6 csésze kávé vagy tea készítésére alkalmas. Ráadásul a letisztult, fekete színű megjelenésnek köszönhetően, szinte mindenhova illeszkedik.

Kényelmes kezelhetőség és LCD kijelző, melyet szeretni fog!
Mutatja a pontos időt, automatikusan főzi a kávét, és végül 40 percig melegen is tartja. Lehetősége van beprogramozni a kávéfőzés kezdetét, így akár reggel a friss kávé illatára tud felkelni. A melegen tartó funkciónak köszönhetően akár 40 percig melegen tartja a kávéfőző. Bármikor megszakíthatja a folyamatomat, kiönthet egy csésze kávét, majd visszahelyezés után befejezződik a teljes folyamat. A szünet alatt sem kell aggódnia, hogy csepegés miatt, mert a készülék csepegésgátló szeleppel lett felszerelve.

Nincs szükség a szűrő cseréjére
Az eldobható szűrő nélkül is jól működik. Élvezze a kávét úgy, hogy tudja az óvja s környezetét és még pénzt is megspórol. A kivehető szűrő könnyen tisztítható, újrafelhasználható és nem szívja fel a kávé aromáját. Minden kávé kivételes ízű lesz, mint például egy papírszűrő esetén. Ezenkívül a fűtőlapnek köszönhetően fenntartja a kávé optimális hőmérsékletét, és így nem kell újra melegíteni.

Gondoskodunk a biztonságról
A kávéfőző egy nagyméretű, kiváló minőségű 0,75 literes üvegkannával lett felszerelve. A kanna úgy lett tervezve, hogy elviseli a magas hőmérsékletet, és számos biztonsági funkcióval lett felszerelve a sérülések megelőzése érdekében. A kanna szigetelt fogantyúval, jól látható vízjelzővel és praktikus fedéllel rendelkezik. A Sencor lehetővé tette számára a Drip Stop csepegésgátló rendszerrel való működést is, amely automatikusan bekapcsol, amikor az üvegkannát eltávolítják kávéfőzés közben. A csúszásmentes lábak kellő stabilitást, míg a biztonsági zár megakadályozza a túlmelegedést. Mindezekkel a funkciókkal tökéletesen tud működni, tudva, hogy kezelése minden szempontból kényelmes és biztonságos.

Jellemzők:
- LCD-kijelző
- 0,75 l-es víztartály
- Üveg kancsó (0,75 l), praktikus fedéllel
- Hőszigetelt kancsó fogantyú
- Kivehető és mosható szűrő
- Egyszerhasználatos papír szűrővel is használható (4-es méret)
- Tapadásmentes melegítő felület a felszolgálási hőmérséklet tartásához
- A biztonsági szelep azonnal leállítja a csöpögtetést, amikor a kancsót a készülékből kiemelik
- Csészék számát mutató szintjelző a tartályon és a kancsón
- Könnyen tisztítható
- Főkapcsoló, működés kijelzővel
- Csúszásmentes talpak
- Túlmelegedés elleni védelem

Feszültség és frekvencia 220-240 V, 50 Hz
Teljesítményfelvétel 700 W
Hálózati vezeték hossza: 0,8 m
Méretek: 210 × 195 × 265 mm
Tömeg: 1,3 kg

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu