G21 Paradiso big gyümölcsaszaló 6008118
G21 Paradiso big gyümölcsaszaló 6008118

G21 Paradiso big gyümölcsaszaló 6008118

A termék leírása :A G21 Paradiso big gyümölcsaszaló csökkenti az élelmiszerek, mint például a a gyümölcsök, zöldségek, fűszernövények vagy gombák víztartalmátA gyümölcsaszalás meghossza... további információ »


Márka: G21
Cikkszám: 6008118

Leírás

A termék leírása :



A G21 Paradiso big gyümölcsaszaló csökkenti az élelmiszerek, mint például a a gyümölcsök, zöldségek, fűszernövények vagy gombák víztartalmát
A gyümölcsaszalás meghosszabbítja a lehetséges tárolás időtartamát,ráadásul az egyik legegészségesebb módja az élelmiszerektartósításának. A szárítás a hosszú távú tárolás egyik alternatívája,ugyanúgy, mint a fagyasztás, sózás vagy befőzés.

A G21 Paradiso big gyümölcsaszaló garantálja az élelmiszerek gyors és egyenletesaszalását. Az élelmiszerek az aszalógépben elnyelik a hőt, minekhatására a nedvesség távozik belőlük vízgőz formájában. 



Digitális hőszabályozóval rendelkezik, valamint időzítővel ésautomatikus kikapcsolással. A Silent Thing technológiájú ventilátornakköszönhetően az aszalógép rendkívül halk, tehát a szárítás alatt szinteészre sem fogja venni.




Az aszaló 6 állítható magasságú lapot tartalmaz, így kényelmesen elfér rajta a zöldség és gyümölcs.




Az aszaláshoz mindig kiváló minőségú alapanyagokat használjon,tehát érettet és frisset. Ha a gyümölcs nem elég érett, nem leszmegfelelő a színe, a túlérett gyümölcs és zöldség pedig túl puha éskásás lesz. Így tehát javasoljuk az aszalás megkezdését a lehetőleghamarabb a leszedés után.




A téglalap alakú aszalógép helyet takarít meg a konyhapulton, és minimalizálja a tárolási helyet.





Az aszalóhoz külön megvásárolható 5 darab aszalólap.

Műszaki adatok:

Lemezek száma: 6
Lemezek mérete: 42x28,5 cm
Magasság a lemezek között: 2,5 cm
Magasság a lemezek között kisebb alapanyagokhoz: 2 cm
Magasság a lemezek között nagyobb alapanyagokhoz: 3 cm
Teljesítmény: 550 W
Digitális hőmérsékleti beállítás: 40-70 ° C
Digitális időzítő
Automatikus kikapcsolás


Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu