SODASTREAM Spirit One Touch Black szódagép 42002911
SODASTREAM Spirit One Touch Black szódagép 42002911 SODASTREAM Spirit One Touch Black szódagép 42002911 SODASTREAM Spirit One Touch Black szódagép 42002911 SODASTREAM Spirit One Touch Black szódagép 42002911

SODASTREAM Spirit One Touch Black szódagép 42002911

SODASTREAM Spirit One Touch Black szódagép 42002911 A kellemes és vonzó megjelenésű SodaStream Spirit különböző színekben érhető el. Az új beépített mechanizmusoknak köszönhetően már nem ke... további információ »


Márka: SODASTREAM
Cikkszám: 42002911

Leírás

SODASTREAM Spirit One Touch Black szódagép 42002911
A kellemes és vonzó megjelenésű SodaStream Spirit különböző színekben érhető el. Az új beépített mechanizmusoknak köszönhetően már nem kell a palackokat csavaroznod a szódagép használatához, csak egyszerűen be kell pattintani és már készíthető is friss szódavíz. Vége a nehéz műanyag palackos vizek cipelésének. Bármikor készíthetsz friss szódavizet vagy szörpöt erőlködések nélkül.

Red Dot Design Award
Egy dizájn tematikájú, pályázati rendszerű verseny. A legrégebbi, 1954 óta kiosztott díj a termékdizájn díj. A világ egyik legrangosabb design elismerését jelenti a cím birtoklása. A SodaStream Spirit készülékei 2017-ben részesültek az elismerésben!

Könnyű, egygombos mechanikus működtetés
A SodaStream Spirit működtetése nem igényel elektromos áramot és akkumulátort sem tartalmaz. A készülék tetején elhelyezett nyomógomb segítségével tudod elkészíteni a szódavizet. Többszöri megnyomással tudod a szénsav erősségét szabályozni. A CO2 patronnal akár 60 – 80 liter szódavizet készthetsz. (Függ az szénsav erősségétől!)

Segíts megmenteni a világot a műanyag palackoktól
Csökkentsük együtt az egyszer használatos műanyag szennyezés hatásait. Mennyi műanyag kell még, hogy szembesüljünk a pusztításunkkal? Itt az idő, hogy változtass, a döntés a Te kezedben van!

SodaStream Patronok
A SodaStream szíve a gázzal töltött patron. Egy teli patronból 60-80 liter szódavíz készíthető - a szénsaverősségtől függően. Amennyiben a patron kiürült, elég egyszerűen csak kicserélni a legközelebbi csereponton. Az eredeti SodaStream patronokat a SodaStream saját gyáraiban gyártja, tölti és minden újratöltésnél minden egyes darabot technikai és biztonsági szempontból is ellenőriz. Az ellenőrzés során talált hibás darabokat a SodaStream azonnal kivonja a forgalomból, így garantálva az első osztályú minőséget és biztonságos használatot. Az eredeti SodaStream patron ismertetőjegyei a SodaStream logóval ellátott etikett a patronon és SodaStream védőfólia a szelepen.

A csomag tartalma:
- 1 db SodaStream Spirit szódagép
- 1 db BPA mentes, nyomásálló műanyag palack
- 1 db 60 – 80 liter szénsavas víz előállítására alkalmas CO2 patron

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu