SodaStream Jet Premium rózsaszín
SodaStream Jet Premium rózsaszín SodaStream Jet Premium rózsaszín

SodaStream Jet Premium rózsaszín

SodaStream Jet Premium rózsaszín A SodaStream Jet Premium egy otthoni szódavízkészítő eszköz időtlen, modern dizájnban. A szódakészítés még soha nem volt ilyen egyszerű. Ezzel az eszközzel f... további információ »


Márka: SODASTREAM
Cikkszám: 42003085

Leírás

SodaStream Jet Premium rózsaszín
A SodaStream Jet Premium egy otthoni szódavízkészítő eszköz időtlen, modern dizájnban. A szódakészítés még soha nem volt ilyen egyszerű. Ezzel az eszközzel friss szénsavas vizet készíthetsz, úgy, ahogy azt Te szereted. Egyszerűen csak csavard be a palackot a helyére és nyomd meg a gombot. Ezután a SodaStream CO2 patron különböző típusú szénsavas víz készítését teszi lehetővé. A gombnyomások száma befolyásolja a szénsavas víz erősségét. Szó szerint pár másodpercen belül friss, enyhe vagy erős szódavizet készíthetsz, amit ihatsz magában vagy ízesítve is. A SodaStream Jet Premium egy remek kiegészítő, amelynek köszönhetően bármikor finom szénsavas vizet készíthetsz.

A SodaStream Jet Premium rózsaszín főbb jellemzői
Otthoni szódavízkészítő
Időtlen modern design
A SodaStream Jet Premium használata egyszerű
A szódakészítéshez csak csavard be a palackot a helyére és nyomd meg a gombot
A szódavíz erősségét a gombnyomások számával szabályozhatod
A készlet része továbbá egy CO2 patron is, ami akár 80 liter vízhez elegendő
A készlet tartalmaz egy palackot és 2 poharat is
Színváltozat: rózsaszín
Számos tartozékkal
A SodaStream Jet Premium nem csak modern, elegáns dizájnjával és egyszerű használatával remekel, hanem a sokszínű kiegészítői révén is. A készlet tartalmaz egy CO2 patront is, amellyel akár 80 liter szódavizet is készíthetsz különböző erősségben. Emellett egy újratölthető palack és 2 darab 330 ml-es pohár is a készlet része a SodaStream gyártó jóvoltából. Ezekben lédús gyümölcsökkel ízesítheted a vizet, amit aztán könnyedén el is távolíthatsz belőle. A SodaStream Jet Premium segítségével mindig friss és finom szódavizet készíthetsz.

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu