Tartály a G21 Smoothie Vitality turmixgépekhez, 2,5 l 60081022
Tartály a G21 Smoothie Vitality turmixgépekhez, 2,5 l 60081022

Tartály a G21 Smoothie Vitality turmixgépekhez, 2,5 l 60081022

A termék leírása :A G21 Perfect/Smart Smoothie Vitality turmixgéphez valótartaléktartály fel van szerelve késekkel, kis- és nagy fedővel,illetve betolókarral. A tartály űrtartalma 2,5 l... további információ »


Márka: G21
Cikkszám: 60081022

Leírás

A termék leírása :

A G21 Perfect/Smart Smoothie Vitality turmixgéphez valótartaléktartály fel van szerelve késekkel, kis- és nagy fedővel,illetve betolókarral. A tartály űrtartalma 2,5 l, méretei: 35 x 20 x 20cm, súlya 1 kg.
Az ördög soha nem alszik

Mindenkivel előfordult már, hogy valami eltörött, vagy elromlott. Azilyen esetekre gondolva kínáljuk Önnek ezt a 2,5 l űrtartalmútartaléktartályt a Perfect/Smart Smoothie Vitality turmixgéphez.

...praktikus és helytakarékos

A fogantyú ugyanolyan kényelmes és ergonómikus, mint a nagy tartályé.Az anyaguk megegyezik, Tritan Copolyester műanyag, mely nagyellenállóképességgel rendelkezik a mechanikai és termikus károsodássalszemben (-40 ° C és +120 ° C között). Helyezze a tartályt a testre,majd indítsa be a turmixgépet.



A kettő jobb, mint az egy

Elmondjuk miért. Érthető módon a nagy fedél csinálja, amit mindenkielvár tőle: Lezárja a tartályt, és megakadályozza az összetevőkkifröccsenését. A kis fedél, mely valójában a nagy része, praktikusszerkentyű. Lehetővé teszi, hogy turmixolás közben vizet töltsön atartályba.

Figyelmeztetés:

Ez a tartály a G21 Perfect Smoothie Vitality és Smart Smoothie Vitalityturmixgépekkel kompatibilis (lásd a fotót). A tartály nem alkalmasmosogatógépben való mosásra.




Tulajdonságok:


Tartály űrtartalma: 2,5 l
Tartály anyaga: Tritan Copolyester
Tartály méretei: 35 x 17 x 17 cm
Súly: 1 kg
Mosogatógépbe nem alkalmas

Csomagolás tartalma:


Tartály
Kés
Nagy fedő
Kis fedő
Betolókar


Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu