Tartály a G21 Smoothie Vitality turmixgépekhez, 0,9 l 60081023
Tartály a G21 Smoothie Vitality turmixgépekhez, 0,9 l 60081023

Tartály a G21 Smoothie Vitality turmixgépekhez, 0,9 l 60081023

A termék leírása :Szeretne kisebb mennyiségű keveréket készíteni, de a turmixgephez kapott tartály túl nagy? Szerezze be ezt a 0,9 l űrtartalmú tartályt - fedőkkel, késekkel és betolóka... további információ »


Márka: G21
Cikkszám: 60081023

Leírás

A termék leírása :

Szeretne kisebb mennyiségű keveréket készíteni, de a turmixgephez kapott tartály túl nagy? Szerezze be ezt a 0,9 l űrtartalmú tartályt - fedőkkel, késekkel és betolókarral egyaránt.

Másra nem is lesz szüksége

Egészítse ki a G21 Perfect/Smart Smoothie Vitality turmixgépét - amelyaz egyik legkedveltebb készülék a RAW ételeket fogyasztók körében - egyúj tartállyal. A turmixgéphez 2,5 l-es tartály tartozik, mely ideáliscsaládoknak, nagyobb adagok elkészítésére, amennyiben kisebb adagra vanszüksége az a tartály az ideális választás Önnek! Ennek köszönhetően...

...praktikus és helytakarékos

A fogantyú ugyanolyan kényelmes és ergonómikus, mint a nagy tartályé.Az anyaguk megegyezik, Tritan Copolyester műanyag, mely nagyellenállóképességgel rendelkezik a mechanikai és termikus károsodássalszemben (-40 ° C és +120 ° C között). Helyezze a tartályt a testre,majd indítsa be a turmixgépet.



Mogyoróvaj, vagy egészséges vacsora egy főnek?


Nyugodtan készítsen vajat vacsorára. De most tényleg. Ráadásul többösszetevőt is összekeverhet anélkül, hogy el kéne mosni a tartályt. Atartályban található kések segítségével pillanatok alatt készíthetmogyoróvajat, vagy bármilyen krémet.



Figyelmeztetés:

Ez a tartály a második generációs G21 Perfect Smoothie és SmartSmoothie Vitality turmixgépekkel kompatibilis (lásd a fotót). A tartálynem alkalmas mosogatógépben való mosásra.



Tulajdonságok:


A tartály űrtartalma: 0,9 l
Anyag: Tritan Copolyester
Tartály méretei: 28 x 13,5 x 13,5 cm
Súly: 1 kg
Mosogatógépbe nem alkalmas

Csomagolás tartalma:


Tartály
Kés
Nagy fedő
Kis fedő
Betolókar


Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu