G21 Perfect smoothie Vitality Cappuccino turmixgép 6008136
G21 Perfect smoothie Vitality Cappuccino turmixgép 6008136 G21 Perfect smoothie Vitality Cappuccino turmixgép 6008136 G21 Perfect smoothie Vitality Cappuccino turmixgép 6008136 G21 Perfect smoothie Vitality Cappuccino turmixgép 6008136 G21 Perfect smoothie Vitality Cappuccino turmixgép 6008136 G21 Perfect smoothie Vitality Cappuccino turmixgép 6008136 G21 Perfect smoothie Vitality Cappuccino turmixgép 6008136 G21 Perfect smoothie Vitality Cappuccino turmixgép 6008136 G21 Perfect smoothie Vitality Cappuccino turmixgép 6008136

G21 Perfect smoothie Vitality Cappuccino turmixgép 6008136

A termék leírása :Erős, megbízható, egyszerű használat és hihetetlenül könnyűkarbantartás, ráadásul mindez 4 év garanciával. Ez az új G21Perfect Smoothie Vitality blender. Röviden: kido... további információ »


Márka: G21
Cikkszám: 6008136

Leírás

A termék leírása :

Erős, megbízható, egyszerű használat és hihetetlenül könnyűkarbantartás, ráadásul mindez 4 év garanciával. Ez az új G21Perfect Smoothie Vitality blender. Röviden: kidolgozotttökéletesség.

Teljesítettük a kívánságait

... és tökéletesítettük a kedvenc blenderét. Azt, amelyik elindította aG21 Vitality történetét. Javítottuk a csapágyak hűtését, így nemkell aggódnia a túlmelegedés miatt hosszabb turmixolás során. Mindenalkatrészre gondosan odafigyeltünk, így minden nagy terhelés alatt levőalkatrészt fémből készítettünk, így meghosszabbítottuk azélettartamukat. A G21 Perfect Smoothie Vitality a legtöbb nyersanyagot1 percen belül összezúzza..



A csodája a részletekben rejlik

A tartály fogantyúja tökéletesen illeszkedik a kezébe. Az adagolóbemenet olyan nagy, hogy nem kell kis darabokra vágni a nyersanyagokat.Az irányító gombok használata egyszerű és kényelmes. A tartálymagassága pontosan ki van számolva, mely által kényelmes a használata.A betolókarral biztonságosan csúsztathatja be a nyersanyagokat.


Az előnyök listája még nem ért véget....

A tartály fala tritaniumból,speciális, könnyű, egészségrenem káros (BPA mentes) és különösen ellenálló anyagból készül. Akarcolás kockázata minimális. A halkabb működés érdekében a motor iscsendesebb lett. A tartály zökkenőmentesen illeszkedik a helyére, és ahat darab szuper minőséges kés finoman összezúz mindent. Turmixolásközben szeretne hozzáadni egy kis vizet? Semmi gond! A fedőn találhatókis nyílásnak köszönhetően turmixolás közben is biztonságosan adhathozzá bármilyen alapanyagot.






Tartály és a belnder teste

A csomagolásban található tartály űrtartalma 2,5liter. A fedélen található nyílás kényelmesebbé teszi a turmixolást.Nem kell többé szakaszonként elkészítenie a desszerteket, mivel atartályba akár 10 db nagy banán is elfér! A kifinomultan megtervezettkiöntő nyílásnak köszönhetően a kész italokat könnyedén kiöntheti apoharakba.

TIPP: Rendelje meg a blenderhez a 0,9 l-es tartályt is, melytökéletesen alkalmas krémek, szószok, italok elkészítésére, ha kisebbmennyiségre van szükség.


A kések elbánnak a hoki koronggal is

Négy sima és kettő fogazott kés tökéletes párosítást alkot.Minden gyümölcsöt és zöldséget összezúz. Igen, még a legkeményebbeketis, mint pl. a zeller pillanatok alatt összezúzza. A kedvenckókosztejét is egy szempillantás alatt elkészítheti. Az iPhone-ból issima krémet készítettek a kések. Bár ezek nem tartalmaznak egy kalóriátsem, vacsorára nem ajánljuk őket :-)




4 év meghosszabbított jótállás a testre

A blender testére, melyben a legfontosabb alkatrészektalálhatóak, beleértve a motort is, 2 + 2 éves garanciát vállalunk! Azelsőosztályú anyagoknak és a motor kifinomult kialakításánakköszönhetően garantáljuk a minőséget.

Egyszerű használat és karbantartás

Tényleg. A tartályt nem kell csavargatni, csak egyszerűenráhelyezi a blender testére. Rakja a tartályba a nyersanyagokat, majdturmixolás közben az ergonómikusan kialakított betolókar segítségévelhozzányomhatja a késekhez az alapanyagokat. Csak három vezérlőgomb van,így nagyon egyszerű a bledner kezelése. A turmixolás befejeztével csaköblítse ki a tartályt, töltsön bele vizet,nyomja meg párszor a PULSEgombot, majd öblítse ki újra. Így egyszerűen megtisztíthatja  atartályt a maradványoktól. A késeket elég egy szivaccsal vagy ronggyaláttörölni.



Hideget, meleget, édeset és sósat is

Mi mindent készíthet a G21 Perfect Smoothie Vitality blenderrel?Mindent. Gyümölcsös- és zöldséges smoothiet, egészseges levest, fitnesskoktél, vagy RAW desszertet az egész család számára. Vitamin bombát azedzés után, sorbetet és fagylaltot a gyerekeknek, zöldséges kenőt, vagyakár mogyoróvajat is.


Meghosszabbított garancia 2+2 év

A termék minőségét 4 évig garantáljuk. A + 2 év garanciálisidőszakért kérjük regisztráljon a  http://g21-warranty.comoldalon. Használja ki ezt a lehetőséget és regisztráljon egybőlvásárlás után.


Tulajdonságok:

Szín: bézs
Fordulatszám/perc: 10 000 – 32 000
Tartály űrtartalma:  2,5 l
Tartály ellenállása: -40 – 120 °C
Tartály anyaga: Tritan Copolyester
Teljesítmény: 1680 W
Hővédelem túlmelegedés ellen
BPA mentes
Súly: 5 kg
Méretek (szélesség x mélység x magasság): 23 x 23 x 57 cm
Alapmagasság: 24 cm
Meghosszabbított garancia 2 + 2 év


Csomagolás tartalma:

G21 Perfect Smoothie Vitality White
Betolókar
Fedő


Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu