CONCEPT VP8073 Solido
CONCEPT VP8073 Solido CONCEPT VP8073 Solido CONCEPT VP8073 Solido CONCEPT VP8073 Solido CONCEPT VP8073 Solido

CONCEPT VP8073 Solido

CONCEPT VP8073 Solido Porzsákos padló porszívó CONCEPT VP8073 Solido ezüst színben teljesítményfelvétele 700 W alacsony zajszinttel. Innovatív ECO padlófúvóka együtt a forradalmi konstrukció... további információ »


Cikkszám: vp8073

Leírás

CONCEPT VP8073 Solido
Porzsákos padló porszívó CONCEPT VP8073 Solido ezüst színben teljesítményfelvétele 700 W alacsony zajszinttel. Innovatív ECO padlófúvóka együtt a forradalmi konstrukciójú motorral, növeli a porszívózás hatékonyságát. A parketta fúvókával kiporszívózhatsz kanapékat, széket, matracokat, tárolóhelyeket és szőnyeget. Ezen felül segít letörölni a port a bútorokon, hogy ne karcolódhasson össze.

Elegáns dizájn & tökéletes teljesítmény
Folyamatosan körbe-körbe porszívózol, és ezért nem vagy elégedett a munkád eredményével? A nagy teljesítményű motorral és 700 W-os teljesítményfelvétellel elérheted a maximális tisztaságot. A kompakt alakjának köszönhetően, könnyen használható és felvidít az elegáns porszívó kivitele. A porszívó teljesítménye egyszerűen állítható, köszönhetően az elektromos teljesítmény vezérlésnek.

Csend a reklámja
Biztos meggyőződtél arról, hogy a minőségi porszívó, magas szívó teljesítménnyel, biztosan hangos, hogy bírja? Tévedés. Meglep azzal, hogy csendes: szelíd 66 dB. Örömmel veszed majd, hogy porszívózás közben nem kell majd felhangosítanod a rádiót.

ECO Padlótisztító szívófej
Innovatív ECO padlófúvóka, együtt a forradalmi konstrukciójú motorral, növeli a porszívózás hatékonyságát. A kötelező motor szívóteljesítmény csökkentésénél, így nem vezet a porszívó szívóteljesítményének csökkentéséhez. ECO padlófej tisztító alkalmas szőnyegek, lábtörlők és lépcsőfokok porszívózásához, szárny átkapcsolásával és a kefék kiengedésével, még a kemény padlókon is.

Kárpittisztító fej:
A kárpittisztító fej segítségével kiporszívózhatod a kanapét, fotelt, matracokat, tárolóhelyiségeket és az ágyat is. Ezen felül segít letörölni a port a bútorokon, hogy ne karcolódhasson össze. Továbbá kihasználhatod az ablakpárkány takarításánál.

Réstiszító fej por kefével
A nehezen elérhető helyeken való takarítás, ezentúl már nem jelent problémát. A réstisztító kefés fejnek köszönhetően a port könnyen és gyorsan eltávíthatod a bútorokról, radiátorokról vagy a konyhabútorról.

XL 3 l porzsák
Extra nagy porzsák, melynek térfogata 3 l, modern SMS textilből készült, amely a papír porzsákhoz képest, egész sor elhanyagolhatatlan előnnyel rendelkezik: magas szűrőképesség, ANTIBAKTERIÁLIS, és nem jelent gondot a megemelt páratartalom sem. Így takarékos a porszívó motorjához. HEPA szűrővel 12 elátott azon a helyen, ahol a levegő visszatér a helyiségbe, az allergiában szenvedők fogják legjobban értékelni, a szűrő felfogja a részecskék, gombák és baktériumok 99,9%-át, amely a porszívózás közben visszajutna a levegőbe, tehát a háztartás egészségesebb is lesz. A szűrő mosható, és a megfelelő szárítás után ismét használható.

MŰSZAKI PARAMÉTEREK
Fogyasztás: 700 W
Szívóteljesítmény: 15 Kpa
7 szűrési fokozat
Mosható HEPA szűrő 12
Nagy kapacitású porzsák: 3 l
A csomag tartalma 1× textil és 1× papír zacskó
Elektronikus fordulatszám szabályozás
Fém teleszkópos cső
Hatósugár 8 m
A csomag tartalma 1× textil és 1× papír zacskó
Elektronikus fordulatszám szabályozás
Fém teleszkópos cső
Hatósugár 8 m
A mellékelt kábel hossza: 5 m
Függőleges és vízszintes pozicióban rögzíthető
Porzsák nélküli működés biztosíték
Automatikus kábel visszatekerés
Tömeg: 4,4 kg (kiegészítők nélkül)
Zajszint: <66 dB
Szín: ezüst
Pót porzsák SMS9000

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu