LEIFHEIT Regulus PowerVac 2in1 akkus porszívó 11925
LEIFHEIT Regulus PowerVac 2in1 akkus porszívó 11925 LEIFHEIT Regulus PowerVac 2in1 akkus porszívó 11925 LEIFHEIT Regulus PowerVac 2in1 akkus porszívó 11925 LEIFHEIT Regulus PowerVac 2in1 akkus porszívó 11925 LEIFHEIT Regulus PowerVac 2in1 akkus porszívó 11925 LEIFHEIT Regulus PowerVac 2in1 akkus porszívó 11925 LEIFHEIT Regulus PowerVac 2in1 akkus porszívó 11925 LEIFHEIT Regulus PowerVac 2in1 akkus porszívó 11925 LEIFHEIT Regulus PowerVac 2in1 akkus porszívó 11925

LEIFHEIT Regulus PowerVac 2in1 akkus porszívó 11925

Annyira egyszerű lehet a takarítás ! Az új Regulus PowerVac 2 az 1-ben akkumulátoros porszívó sokoldalú segítő a napi takarításhoz: mozgékony akkumulátoros padlóporszívó és praktikus kézi ké... további információ »


Márka: LEIFHEIT
Cikkszám: 11925l

Leírás

Annyira egyszerű lehet a takarítás ! Az új Regulus PowerVac 2 az 1-ben akkumulátoros porszívó sokoldalú segítő a napi takarításhoz: mozgékony akkumulátoros padlóporszívó és praktikus kézi készülék egyben.

A padlóporszívó minden padlót, lépcsőt és a nehezen elérhető sarkokat is zavaró kábel nélkül tisztítja. A kivehető kézi készülékkel és a hozzá tartozó szívófejekkel a bútorokat, párnákat és sok minden mást kényelmesen, gyorsan megszabadítja a portól, morzsáktól és állatszőrtől.

A cserélhető 20 V-os lítium-ion akkumulátor akár 40 perces üzemidőt biztosít. Az elektromos működtetésű padlószívófej DuoBristle technológiával gondoskodik a tisztaságról. A forgó tisztítókefe sűrű sörtesoraival különösen alaposan takarít. A kemény sörték a durva szennyeződéseket, a puha sörték pedig a finom port távolítják el. A porzsák nélküli Cyclone technológiának köszönhetően mindent megbízhatóan felszív. Ha nagyobb teljesítményre van szükség, akkor a szívóerő mind a padlófelszívónál, mind a kézi készüléknél egészen egyszerűen „Eco”-ról „Turbo”-ra kapcsolható át.

A rugalmas és mozgékony készülék a bonyolult helyeket is problémamentesen éri el. A hat elülső LED világítás a szennyeződést minden padlón jól láthatóvá teszi, és fényt visz a sötét sarkokba. A padlólapokat és rövid szálú szőnyegeket és – a softrollernek köszönhetően – még olyan érzékeny felületeket is, mint a parketta, a laminált padló és a PVC, megbízhatóan tisztítja. Porszívózás után a szűrő kitisztítható és a szennytartály egészen egyszerűen kiüríthető – anélkül, hogy plusz költségért mindig új porzsákokat kellene vásárolni.

Főbb jellemzők:

  • Két készülék egyben: akkus padlóporszívó és levehető akkus kéziporszívó.
  • Nincsen zavaró kábel - sokoldalú akkus porszívó a gyors és átfogó takarításért
  • A hosszú életű, cserélhető 20 V-os lithiumionos akku 40 percre tötlhető fel.
  • Elektromos hajtású padlófúvóka "DuoBristle" technológiával: a kemény és puha és sörtesorok a durva és finom szennyeződést egyaránt eltávolítják.
  • A porzsák nélküli "Cyclone" technológia erőteljes szívást biztosít és megtakarítja a drága porzsákok utólagos beszerzését.
  • Két beállítható szívási fokozat a padlókészülékre és a kéziporszívóra (Eco és Turbo).
  • A 6 db előoldali LED a sötét sarkokban megbúvó piszkot is láthatóvá teszi.
  • A puha görgők lehetővé teszik a kíméletes szívást az érzékeny felületeken, így a laminált padlón, parkettán és PVC-padlón is.
  • A hozzá tartozó töltőállomás biztosítja az akkus porszívó állandó működőképességét.
  • A kéziporszívóhoz három különböző tartozék is jár: fuga- ill. takarókefe és párnakefe kefetoldattal vagy anélkül.
  • Az összecsukható fogantyú helytakarékos tárolást biztosít.
  • Az Easy Clean szűrők folyó víz is alatt egyszerűen kimoshatók.

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Dokumentumok

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu