KIÁRUSÍTÁS VILEDA Jet Clean takarítógép F21967 SÉRÜLT CSOMAGOLÁS
KIÁRUSÍTÁS VILEDA Jet Clean takarítógép F21967 SÉRÜLT CSOMAGOLÁS KIÁRUSÍTÁS VILEDA Jet Clean takarítógép F21967 SÉRÜLT CSOMAGOLÁS KIÁRUSÍTÁS VILEDA Jet Clean takarítógép F21967 SÉRÜLT CSOMAGOLÁS KIÁRUSÍTÁS VILEDA Jet Clean takarítógép F21967 SÉRÜLT CSOMAGOLÁS KIÁRUSÍTÁS VILEDA Jet Clean takarítógép F21967 SÉRÜLT CSOMAGOLÁS KIÁRUSÍTÁS VILEDA Jet Clean takarítógép F21967 SÉRÜLT CSOMAGOLÁS KIÁRUSÍTÁS VILEDA Jet Clean takarítógép F21967 SÉRÜLT CSOMAGOLÁS

KIÁRUSÍTÁS VILEDA Jet Clean takarítógép F21967 SÉRÜLT CSOMAGOLÁS

KIÁRUSÍTÁS VILEDA Jet Clean takarítógép F21967 SÉRÜLT CSOMAGOLÁS !!Sérült csomagolású termék!! Az új Vileda JetClean F21967 segítségével egy lépésben tisztíthatja padlóját. Ez a praktikus, ... további információ »


Márka: VILEDA
Cikkszám: R__163300

Leírás

KIÁRUSÍTÁS VILEDA Jet Clean takarítógép F21967 SÉRÜLT CSOMAGOLÁS
!!Sérült csomagolású termék!!

Az új Vileda JetClean F21967 segítségével egy lépésben tisztíthatja padlóját. Ez a praktikus, nedves és száraz padlótisztító felszedi a koszt, felmossa, és egy lépésben meg is szárítja a padlót. Minden keménypadlóról (laminált-, fa-, kő- és járólap) feltakarítja a szennyeződéseket, legyen az kosz, por, vagy folyadék. A JetClean 2in1 takarítógéppel akkor érjük el a legjobb hatást, ha sávokban végezzük el a minkát: először, kezdjen el egy sávot, és mozgassa előre a takarítógépet! Ezzel egy egyszerű lépésben eltávolítja a szennyeződéseket és felmossa a padlót. Utána, haladjon visszafelé ugyanazon a sávon, így a hátramaradt vizet felszívja a gép, és a padló tiszta és száraz lesz.

Ezzel a módszerrel nem csak időt , de vizet is megtakaríthat. Akár 80%-kal kevesebb vizet használ fel, mint egy hagyományos felmosásó. Csak dugja a konnektorba a kábelt, és már indulhat is a takarítás. A 7 méteres kábelnek köszönhetően nagy területet tud elérni és feltakarítani. Az különleges kialakításnak köszönhetően könnyedén takaríthat nem csak a bútorok körül de alattuk is.

A JetClean takarítógépben használt henger 50%-ban mikroszálas anyagból készült. A speciális anyagösszetételnek köszönhetően könnyedén és alaposan megtisztítja padlóját, nincs szükség erőfeszítésre, mint egy normál felmosónál. A tiszta vizet a fejrészben található nyolc különálló fúvóka permetezi ki. Ez biztosítja a víz egyenletes eloszlását is, így a mikroszálas hengernek simán megy a takarítás.

FIGYELEMFELHÍVÁS!!! Demó és használt termékek kiárusítása - Kérjük jól nézze meg a termékhez csatolt képeket!!!

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu