SENCOR SBL 7177CH smoothie mixer 41009147
SENCOR SBL 7177CH smoothie mixer 41009147 SENCOR SBL 7177CH smoothie mixer 41009147 SENCOR SBL 7177CH smoothie mixer 41009147 SENCOR SBL 7177CH smoothie mixer 41009147 SENCOR SBL 7177CH smoothie mixer 41009147

SENCOR SBL 7177CH smoothie mixer 41009147

SENCOR SBL 7177CH smoothie mixer 41009147 A Sencor smoothie mixer segítségével frissen készíthet, különböző alapanyagból összeállított vitaminokban gazdag italt. A smoothie mixer zöldség vag... további információ »


Márka: SENCOR
Cikkszám: 41009147

Leírás

SENCOR SBL 7177CH smoothie mixer 41009147
A Sencor smoothie mixer segítségével frissen készíthet, különböző alapanyagból összeállított vitaminokban gazdag italt. A smoothie mixer zöldség vagy gyümölcsitalok, tejes koktélok, levesek, salsa szószok vagy bébiételek készítésére is kiválóan alkalmas. A hatékony működést az 800 W teljesítményű motor, a 6 nemesacélból készült minőségi kések garantálják. A csomag tartalmaz két 0,6 literes űrtartalmú Tritán-ból készült BPA mentes Sport palackot. A palackok könnyen zárhatók, a fedélen kialakításra került egy ivónyílás. A megbízható zárórendszernek köszönhetően nem kell tartani attól, hogy a pohár tartalma kiömlik. A poharak, a fedelek és a kések is mosogatógépben moshatók.

800 W motorral felszerelt smoothie készítő
A zöldség vagy gyümölcsitalok, tejes koktélok, levesek, salsa szószok vagy bébiételek készítésére is kiválóan alkalmas. hatékony működést az 800 W teljesítményű motor, a 6 nemesacélból készült minőségi kések garantálják. Két beépített program segíti a felhasználókat valamint a LED kijelzőn végig követhető a munkafolyamat.

Tökéletes teljesítmény
A kiváló tervezéseknek köszönhetően 6 rozsdamentes acél késekkel lett felszerelve. A titán bevonatnak köszönhetően az enzimek és vitaminok nem vesznek el és a tápanyagok nem oxidálódnak.

Vákuum technológia
A speciális vákuumos kialakításnak köszönhetően az elkészített italok hosszab ideig lesznek frissek és tartják magukban a vitaminokat és különböző ásványi anyagokat.

Multiciklon-effekt
Az egyedülálló horony kialakításnak, a vákuum technológiának és a kések tervezésének köszönhetően akár 60% - kal jobb eredményeket érhet el, mint a hagyományos turmixgépek esetén.

Tritan palackok
A tartós, erős palackok bármilyen tevékenységhez megfelelőlek. A kerékpártartóba vagy az autóba is magával viheti. A palackok könnyen lezárhatók, a fedélen kialakításra került egy ivónyílás. A megbízható zárórendszernek köszönhetően nem kell tartani attól, hogy a pohár tartalma kiömlik. A poharak, a fedelek és a kések is mosogatógépben moshatók. A palackok nem tartalmaz BPA-t, tehát nem kell aggódni a veszélyes anyagok kibocsátása miatt.

Biztonság mindenek előtt
A beépített biztonsági mechanizmus és a csúszásmentes lábak garantálják a készülék biztonságos használatát.

Jellemzők:
- Két előre beállított program
- SOFT: 45 mp- ig tart a puhább gyümölcsökhöz és zöldségekhez (például eper, paradicsom stb.)
- HARD: 60 mp- ig tart a keményebb gyümölcsökhöz és zöldségekhez (például ananász, sárgarépa stb.)
- Automatikus kikapcsolás a program befejezése után (működés közben nem kell tartani a kapcsolót)
- A folyamatjelzés LED kijelző segítségével
- Könnyen tisztítható: az edény, a fedél és a kés mosogatógépben is elmosogatható
- Titán bevonatú kések így az enzimek és vitaminok nem vesznek el és a tápanyagok nem oxidálódnak
- A beépített biztonsági mechanizmus és a csúszásmentes lábak garantálják a készülék biztonságos használatát
- Vákuum fedeles tervezésnek köszönhetően az italok frissességét hosszú ideig tudja tartani
- Jégaprító funkció

Teljesítmény: 800 W
Tápfeszültség: 220 - 240 V / 50 - 60 Hz
Zajszint: 85 dB
Sebességfokozatok száma: 2

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu