LEIFHEIT Digitális konyhamérleg sütéshez üvegtányérral 03173
LEIFHEIT Digitális konyhamérleg sütéshez üvegtányérral 03173 LEIFHEIT Digitális konyhamérleg sütéshez üvegtányérral 03173 LEIFHEIT Digitális konyhamérleg sütéshez üvegtányérral 03173

LEIFHEIT Digitális konyhamérleg sütéshez üvegtányérral 03173

Egy abszolút praktikus, precíz mérleg sok kényelmi funkcióval: a nagy LED-kijelző azonnal reagál és a nagy tál beosztása könnyen leolvasható, kezelése gyors és az egy gombbal használható „tá... további információ »


Márka: LEIFHEIT
Cikkszám: 03173

Leírás

Egy abszolút praktikus, precíz mérleg sok kényelmi funkcióval: a nagy LED-kijelző azonnal reagál és a nagy tál beosztása könnyen leolvasható, kezelése gyors és az egy gombbal használható „tára“ funkció megkönnyíti az egyes összetevők lemérését. A biztonsági üvegből készült mérőtányér könnyen lecsavarható és higiénikusan tisztítható minden oldalról. A praktikus, helytakarékos mérleg teherbírása 5 kg, a mérés precíz, 1 g-os pontossággal történik. 2 x AA elem a szállítási tartalom része.

Főbb jellemzők:
  • praktikus, digitális sütőmérleg levehető, biztonsági üvegből készült tányérokkal
  • precízen és azonnal mér 1 g-os pontossággal
  • egyszerű és gyors kezelés egy gombbal
  • teherbírása 5 kg
  • mérlegfunkcióval „tárázás“

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Dokumentumok

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu