Homogenizáló fej a G21 Chamber és Gourmet gépekhez fagylalt és növényi tej készítéséhez
Homogenizáló fej a G21 Chamber és Gourmet gépekhez fagylalt és növényi tej készítéséhez Homogenizáló fej a G21 Chamber és Gourmet gépekhez fagylalt és növényi tej készítéséhez

Homogenizáló fej a G21 Chamber és Gourmet gépekhez fagylalt és növényi tej készítéséhez

A termék leírása :Homogenizáló fej fagylalt és növényi tej készítéséhez, kompatibilis a G21 Chamber és Gourmet gépekkel. Segítségével könnyedén készíthetőek fagyasztott gyümölcsből kész... további információ »


Márka: G21
Cikkszám: 60081203

Leírás

A termék leírása :

Homogenizáló fej fagylalt és növényi tej készítéséhez, kompatibilis a G21 Chamber és Gourmet gépekkel. Segítségével könnyedén készíthetőek fagyasztott gyümölcsből készült édességek, mint pl. sorbetek, fagylalt, stb.




Nem kell tehát tartani többé a tartósító szerektől és mesterségesszínező anyagoktól, mindig tudja mi került az ételébe. A fej alkalmastovábbá növényi tejek készítésére, főleg diófélékből, tehát kesudióból,mandulából, mogyoróból vagy makadámdióból.




Tulajdonságok:

Méretek: 7,5 x 12,5 x 7,5 cm
Súly: 0,2 kg


Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu