INTEX Fashion Lounge felfújható gumimatrac, narancs 58890EU
INTEX Fashion Lounge felfújható gumimatrac, narancs 58890EU INTEX Fashion Lounge felfújható gumimatrac, narancs 58890EU INTEX Fashion Lounge felfújható gumimatrac, narancs 58890EU INTEX Fashion Lounge felfújható gumimatrac, narancs 58890EU INTEX Fashion Lounge felfújható gumimatrac, narancs 58890EU

INTEX Fashion Lounge felfújható gumimatrac, narancs 58890EU

A poharas matrac igazán kényelmes napozást biztosít a strandolóknak még a legnagyobb melegben is. A 18db kis poharas-rekesz vízzel telítődve kellemesen hűsíti az ember hátát, miközben a víz ... további információ »


Márka: INTEX
Cikkszám: 58890EU/O

Más vásárlók által vásárolt egyéb termékek

Leírás

A poharas matrac igazán kényelmes napozást biztosít a strandolóknak még a legnagyobb melegben is. A 18db kis poharas-rekesz vízzel telítődve kellemesen hűsíti az ember hátát, miközben a víz felszínén lebeg, egyúttal maga a matrac sem tud annyira felhevülni, mint a sima kivitelűek. A 188x71cm-es méret gondoskodik róla, hogy még egy testesebb felnőtt is kényelmesen érezze magát rajta. A kiemelkedő párna remekül tartja a fejet és lehetővé teszi a kényeztető lazítást, amit az ember a nyaralás alatt megérdemel.


Jellemzők:
• Méret: 188 x 71 cm

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu