INTEX Wave Rider Ride-On felfújható Jet Ski 57520NP
INTEX Wave Rider Ride-On felfújható Jet Ski 57520NP INTEX Wave Rider Ride-On felfújható Jet Ski 57520NP INTEX Wave Rider Ride-On felfújható Jet Ski 57520NP

INTEX Wave Rider Ride-On felfújható Jet Ski 57520NP

Ezzel az igazán remek felfújható Jet Ski-vel szelheted a hullámokat akár otthon a medencében, akár a strandolások vagy nyaralások alkalmával. Ennek a vidám színekben pompázó járgánynak a seg... további információ »


Márka: INTEX
Cikkszám: 57520NP/M

Leírás

Ezzel az igazán remek felfújható Jet Ski-vel szelheted a hullámokat akár otthon a medencében, akár a strandolások vagy nyaralások alkalmával. Ennek a vidám színekben pompázó járgánynak a segítségével garantáltan te leszel a legmenőbb a vízben. Csak fújd fel, pattanj fel rá kapaszkodj meg a fekete fogantyújában és már kezdődhet is a száguldás. A vízi kalandok igazán emlékezetesek lesznek ennek a nagyszerű terméknek köszönhetően!

Jellemzők:
• Méret: 117 x 77 cm
• Anyag: gumi
• Kor: 3+ év

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu