G21 Dobd a karikát az álványra játék szett 690839
G21 Dobd a karikát az álványra játék szett 690839

G21 Dobd a karikát az álványra játék szett 690839

A termék leírása :Akarikák dobálása az álványra már évszazados múltú játék gyerekeknek.Szeretne örömet szeretzni gyermekeinek ezzel a játékkal, de szeretnéelkerülni a bonyolult házi kés... további információ »


Cikkszám: 690839

Leírás

A termék leírása :

Akarikák dobálása az álványra már évszazados múltú játék gyerekeknek.Szeretne örömet szeretzni gyermekeinek ezzel a játékkal, de szeretnéelkerülni a bonyolult házi készítésű karikákat és álvány lerögzítését?Könnyítse meg dolgát és szerezze be ezt a remek játékot. Fejlesztigyermekei pontosságát, koncentrációs képességét és természetesversengési vágyukat.
A szett tartalmazza a műanyag álványt és 5 darab karikát színekbengazdag kivitelezésben. Kerülje el a megfelelő hely hosszas keresgélésétés az álvány elhelyezését a földbe. Egyszerűen állítsa az álványtegyenes talajra és máris kezdődhet a játék.

Kint esik az eső, de gyermekeik szeretnének játszani? Már nem kellmegfosztaniuk őket a játék örömétől. Az álványt akár a gyerekszobába iselhelyezhetik és együtt élvezhetik gyermekeikkel ezt a remek játékot.

Adatok:

3 éves kortól ajánlott
Anyag: műanyag
5 lábas álvány
5 karika
A csomagolás méretei: 46 x 7 x 24 cm


Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu