Grilltakaró a G21 Texas BBQ grillhez 63903044
Grilltakaró a G21 Texas BBQ grillhez 63903044

Grilltakaró a G21 Texas BBQ grillhez 63903044

A termék leírása :Büszke tulajdonosa a G21 Texas BBQ-nak?Szeretne legalább olyan jól törődni a grilljével, mint ahogy őgondoskodik az Ön teli gyomráról? Ebben az esetben mutassa be neki... további információ »


Márka: G21
Cikkszám: 63903044

Leírás

A termék leírása :

Büszke tulajdonosa a G21 Texas BBQ-nak?Szeretne legalább olyan jól törődni a grilljével, mint ahogy őgondoskodik az Ön teli gyomráról? Ebben az esetben mutassa be neki atökéletesen rá szabott takaróját.

A G21 Texas BBQ grillsütő takaró védi grilljét az eső, por, szél és egyéb környezeti hatások elől. Atakarónak köszönhetően akár a madárfészek alatt is tárolhatja szeretettgrilljét, anélkül, hogy minden egyes használat előtt meg kéne mosnia. Atéli időszakban grillje a takaró védelme alatt türelmesen megvárja agarázsban a tavaszt, hogy amikor eljön az ideje, elég legyen csakelővenni és azonnal grillezni. Adja meg grilljének a törődést, melyetmegérdemel, és öltöztesse fel a G21 takarójába!


Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu