G21 öntöttvas rostély a Mexico BBQ grillhez 63903065
G21 öntöttvas rostély a Mexico BBQ grillhez 63903065

G21 öntöttvas rostély a Mexico BBQ grillhez 63903065

A termék leírása :Azöntöttvas rostélyon történő grillezés a „tökéletes ízek“ új dimenziójáttárja fel Ön előtt. Amennyiben a birtokában tudja a G21 Mexico BBQgázgrillt, mindenképpen szer... további információ »


Márka: G21
Cikkszám: 63903065

Leírás

A termék leírása :

Azöntöttvas rostélyon történő grillezés a „tökéletes ízek“ új dimenziójáttárja fel Ön előtt. Amennyiben a birtokában tudja a G21 Mexico BBQgázgrillt, mindenképpen szerezze be hozzá ezt a tökéletes kiegészítőt.Merüljön el a roston sült steak, sajt, pisztráng, tojás, kolbász,padlizsán, paprika és más finomságok illatfelhőjében.

Miért pont öntöttvas?

Az öntöttvas az egyik legtartósabb anyag grillezéshez.Ellenáll a magas hőmérsékletnek és a karcolásoknak is. Ráadásul ezt azöntöttvas rostélyt nagyon egyszerű tisztítani is, a grillezettélelmiszerek pedig nem ragadnak rá, mint más anyagokra.

Zöldség, vagy inkább hús?
Döntésképtelen, hogy zöldséget, vagy húst enne? Egyen mindkettőt!Szeletelje a zöldségeket nagyobb darabokra, vagy épp hagyja egészben. Arostélyon grillezett steak igazi ízélmény. A grillezésnek köszönhetőena nagyobb lángnak köszönhetően a hús széle finom ropogósra sül.Helyezze a húst és a zöldséget a rostélyra, így nem marad hátra más,minthogy várjon míg kész nem lesz.

Már előkészítette a húst és a zöldséget is?Már csak egy dolog maradthátra: vegy elő a G21 öntöttvas rostélyt, hűtse be az italokat és hívjaát barátaid egy könnyű vacsorára.

Tulajdonságok:

Anyag: öntöttvas
Méretek: 43 x 36 cm
Súly: 3 kg


Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu