G21 öntöttvas rostély a California BBQ grillhez 63903058
G21 öntöttvas rostély a California BBQ grillhez 63903058

G21 öntöttvas rostély a California BBQ grillhez 63903058

Az öntöttvas rostélyon történő grillezés a „tökéletes ízek“ új dimenzióját tárja fel Ön előtt. Amennyiben a birtokában tudja a G21 California BBQ gázgrillt,mindenképpen szerezze be hozzá ezt... további információ »


Márka: G21
Cikkszám: 63903058

Leírás

Az öntöttvas rostélyon történő grillezés a „tökéletes ízek“ új dimenzióját tárja fel Ön előtt. Amennyiben a birtokában tudja a G21 California BBQ gázgrillt,mindenképpen szerezze be hozzá ezt a tökéletes kiegészítőt. Merüljön el a roston sült steak, sajt, pisztráng, tojás, kolbász, padlizsán, paprika és más finomságok illatfelhőjében.


Miért pont öntöttvas?
Az öntöttvas az egyik legtartósabb anyag grillezéshez. Ellenáll a magas hőmérsékletnek és a karcolásoknak is. Ráadásul ezt az öntöttvas rostélyt nagyon egyszerű tisztítani is, a grillezett élelmiszerek pedig nem ragadnak rá, mint más anyagokra.


Zöldség, vagy inkább hús?
Döntésképtelen, hogy zöldséget, vagy húst enne? Egyen mindkettőt! Szeletelje a zöldségeket nagyobb darabokra, vagy épp hagyja egészben. A rostélyon grillezett steak igazi ízélmény. A grillezésnek köszönhetően a nagyobb lángnak köszönhetően a hús széle finom ropogósra sül. Helyezze a húst és a zöldséget a rostélyra, így nem marad hátra más, minthogy várjon míg kész nem lesz. Már előkészítette a húst és a zöldséget is?Már csak egy dolog maradt hátra: vegy elő a G21 öntöttvas rostélyt, hűtse be az italokat és hívja át barátaid egy könnyű vacsorára.


Műszaki adatok:
• Anyag: öntöttvas
• Méretek: 43 x 20,5 cm
• Súly: 1,5 kg
• A csomagolás súlya: 3,1 kg

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu