ARISTON CUBE S NET - Wi-Fi Okostermosztát 3319126
ARISTON CUBE S NET - Wi-Fi Okostermosztát 3319126 ARISTON CUBE S NET - Wi-Fi Okostermosztát 3319126 ARISTON CUBE S NET - Wi-Fi Okostermosztát 3319126

ARISTON CUBE S NET - Wi-Fi Okostermosztát 3319126

Új termosztát, Ariston NET csatlakozási lehetőséggel. Nagyméretű kijelző, érintőképernyős kezelőfelület, könnyen beépíthető, és az áramellátása közvetlenül a Bus-ról történik. Automatikus üz... további információ »


Márka: ARISTON
Cikkszám: 3319126

Más vásárlók által vásárolt egyéb termékek

Leírás

Új termosztát, Ariston NET csatlakozási lehetőséggel. Nagyméretű kijelző, érintőképernyős kezelőfelület, könnyen beépíthető, és az áramellátása közvetlenül a Bus-ról történik. Automatikus üzemmódban a külső hőmérsékletet az internetről tölti le, hogy az Ön otthona minél kényelmesebb legyen télen-nyáron.

Az új termosztát, amely el van látva Ariston NET csatlakozási lehetőséggel. Nagyméretű kijelző, érintőképernyős kezelőfelület, könnyen beépíthető, és az áramellátása közvetlenül a Bus-ról történik.

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Dokumentumok

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu