ADEX MIDI 2010 visszatérésvédelmi szabályozó 280ADEX
ADEX MIDI 2010 visszatérésvédelmi szabályozó 280ADEX

ADEX MIDI 2010 visszatérésvédelmi szabályozó 280ADEX

Az ADEX midi 2010 vezérlőt fa kazánok vezérlésére használják, amelyek a kazán beépített idő- és hőmérséklet-szabályozásával vannak felszerelve, és csak a keverőszelep vezérlését igénylik. Ez... további információ »


Márka: ADEX
Cikkszám: 280ADEX

Leírás

Az ADEX midi 2010 vezérlőt fa kazánok vezérlésére használják, amelyek a kazán beépített idő- és hőmérséklet-szabályozásával vannak felszerelve, és csak a keverőszelep vezérlését igénylik. Ez a szabályozó alkalmas tárolótartályos rendszerekhez és gázkazánokhoz is, ahol nincs szükség a fűtési rendszer automatikus be- és kikapcsolására.


Az ADEX MIDI 2010 vezérlőt úgy tervezték, hogy vezéreljen egy keverőszelepet a szükséges vízhőmérséklet keveréséhez a V hőmérséklet -érzékelő szerint.


A keringető szivattyút több üzemmódban is kapcsolja, a legfontosabb a K és V érzékelők hőmérsékletkülönbsége szerinti kapcsolás. Ezt a kazánkörökhöz hasonlóan használják, amikor a szivattyú kikapcsol, amikor a kazán leállítja az áramellátást (pl. Szilárd tüzelésű kazán) kialszik) ez csökkenti a kazán veszteségeit. Tárolótartályos rendszer esetén ez megakadályozza, hogy a tárolótartály visszavezethessen a kazánba.


Egy másik felhasználás a keringető szivattyú kapcsolása a hőmérséklet -különbség szerint a napkollektoros rendszerekben. Itt szabályozható a tároló vagy a melegvíz -tároló töltése.


Néhány egyszerű rendszerben a vezérlővel szabályozható a fűtővíz hőmérséklete egy előre beállított értékre. A keringtető szivattyú a helyiség termosztát kikapcsolása után beállított lassulást mutathat.


Jellemzők:
• vezérli a keverőszelepet
• lehetővé teszi a rendszer lehűlésének a megakadályozását
• külső érzékelővel működik
• nem szabályozza a kazánt vagy a keringető szivattyút

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu