HONEYWELL Evohome Round digitális, vezetéknélküli termosztát Y87RF2024
HONEYWELL Evohome Round digitális, vezetéknélküli termosztát Y87RF2024

HONEYWELL Evohome Round digitális, vezetéknélküli termosztát Y87RF2024

A Honeywell EvoHome egy vezeték nélküli otthoni fűtési rendszer. Ezenkívül lehetővé teszi a távoli elérést egy mobil alkalmazáson keresztül. Az EvoHome Round vezeték nélküli helyiségszabályo... további információ »


Márka: HONEYWELL
Cikkszám: Y87RF2024

Leírás


A Honeywell EvoHome egy vezeték nélküli otthoni fűtési rendszer. Ezenkívül lehetővé teszi a távoli elérést egy mobil alkalmazáson keresztül. Az EvoHome Round vezeték nélküli helyiségszabályozó (termosztát) az EvoHome-val való kommunikációra tervezték. Az időtálló kialakítás minden belső térbe illeszkedik. Egyszerű és intuitív vezérléssel rendelkezik. A nagy forgóegység segítségével könnyedén beállíthatja a kívánt hőmérsékletet. A készülék belső megvilágítású kijelzővel is rendelkezik. A készülék működését két, legfeljebb 2 éves élettartammal bíró AA elem biztosítja, és egy alacsony töltöttségjelző figyelmezteti Önt. Alkalmas önálló szabályozó vagy helyiséghőmérséklet-érzékelőként az EvoHome rendszerben az EvoTouch vezérlőegységgel vagy a HCE80 padlófűtés szabályozóval.


Jellemzők:
• Vezeték nélküli digitális szobatermosztát
• Jelfogó egységgel ellátva
• Ellenőrzési pontosság ± 0,5 °C
• A szerviz üzemmód lehetővé teszi a maximális és a minimális hőmérsékleti beállítások módosítását
• Falra szerelhető
• 868 MHz frekvencián muködik, 30 m-es jelintervallummal

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu