ARISTON ARISTON CARES PREMIUM SYSTEM 24 Kondenzációs fűtőkazán 3301061
ARISTON ARISTON CARES PREMIUM SYSTEM 24 Kondenzációs fűtőkazán 3301061 ARISTON ARISTON CARES PREMIUM SYSTEM 24 Kondenzációs fűtőkazán 3301061 ARISTON ARISTON CARES PREMIUM SYSTEM 24 Kondenzációs fűtőkazán 3301061

ARISTON ARISTON CARES PREMIUM SYSTEM 24 Kondenzációs fűtőkazán 3301061

Az új Ariston Cares Premium System 24 további lépést tesz a minőség javítása terén: megújult belső elrendezése – az összetevők optimális helyzete – folytán a készülék masszívabbá vált, s éle... további információ »


Márka: ARISTON
Cikkszám: 3301061

Leírás

Az új Ariston Cares Premium System 24 további lépést tesz a minőség javítása terén: megújult belső elrendezése – az összetevők optimális helyzete – folytán a készülék masszívabbá vált, s élettartama megnyúlt. Új belső elrendezésének hála, a szerelők és a felhasználók egyaránt elnyerik, amire leginkább szükségük van: az előbbiek munkája leegyszerűsödött, az utóbbiaknak a jövőben még kevesebb fenntartási költséget kell viselniük. Ez egyfelől annak köszönhető, hogy az összes alkatrészhez frontálisan, közvetlenül hozzáférhetünk; másfelől az új belső elrendezésből fakad, amely kifejezetten a szerelők igényeit tükrözi.
Minden egyes Ariston kazánnak 155 szigorú minőségi vizsgálaton kell átesnie a legyártása során. A Ariston Cares Premium System 24-et ráadásul további 11 000 órán keresztül teszteltük a legnehezebb munkakörülmények között, hogy nagyobb fokú megbízhatóságot és hosszabb élettartamot biztosítsunk.

ESZTÉTIKAI ÉS KÖNNYŰ HASZN ÁLHATÓS ÁG
Az új Ariston Cares Premium System 24 LCD-kijelzővel szereltük fel, amely könnyű használatot biztosít vásárlóink szokásainak megfelelően, és kellemes használati élményt nyújtva. A Cares Premiumnak emellett az esztétikája is igen korszerű, elegáns és gondos, tökéletesen illeszkedik minden otthoni környezethez, hogy vásárlóink akár konyhájukba is felszereltethessék. A Ariston Cares Premium System 24 igen vonzó és élvezetes formatervezése révén is rámutat, hogyan kíván az Ariston gondoskodni az ügyfeleiről: innovatív, hatékony, könnyen használható és olaszos formatervezésű termékekkel.

Ariston Cares Premium System 24 EU fali kondenzációs fűtő gázkazán főbb jellemzői:
Akár 35% -os energia-megtakarítás, egy 10 éves, hagyományos kazánhoz képest
Új hőcserélő a nagyfokú ellenállás és hosszú élettartam érdekében
Egyszerű és könnyen használható, LCD-kijelzős kezelőszerv
Egyszerű és gyors karbantartás
Zajmentes készülék
Kis mérete folytán könnyen elhelyezhető
Egyedi olasz formatervezés
Indirekt tárolóra köthető
A meleg víz készítését külső indirekt tároló segítségével tudjuk használni.

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu