VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK Chrome zuhanyülőke, fehér szerkezet B8F0000028
VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK Chrome zuhanyülőke, fehér szerkezet B8F0000028 VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK Chrome zuhanyülőke, fehér szerkezet B8F0000028 VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK Chrome zuhanyülőke, fehér szerkezet B8F0000028

VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK Chrome zuhanyülőke, fehér szerkezet B8F0000028

Praktikus és stílusos. Összhangban vannak a zuhanykabinokkal, de bárhol máshol, beltérben vagy akár kültérben is megállják a helyüket. Az Chrome ülőkétet 90 x 90 cm-nél nagyobb alapterületű ... további információ »


Márka: RAVAK
Cikkszám: B8F0000028

Leírás

Praktikus és stílusos. Összhangban vannak a zuhanykabinokkal, de bárhol máshol, beltérben vagy akár kültérben is megállják a helyüket. Az Chrome ülőkétet 90 x 90 cm-nél nagyobb alapterületű zuhanytérbe ajánlott telepíteni. Az ülőkék kizárólag szilárd beton- vagy téglafalra szerelhetők. Gipszkartonra, valamint speciális dübellel ytongfalra előzetes merevítés kialakításával szerelhetők.

Bárhová, ahová szék nem fér be
Üljön le, és a zuhanyozás még kellemesebbé válik. Az zuhanykabin ülőkék biztonságosak, törhetetlenek, nagy terhelhetőségűek és a lehajtás után a faltól számítva csak 10 cm-t foglalnak el. Az zuhanykabin ülőkék szerkezetét masszív rozsdamentes acélból gyártjuk. Ezután a felületkezelés következik, ezt fehér vagy fekete festékkel végezzük, vagy hagyjuk érvényesülni a luxus fémes jellegét. Az ülés a szerkezethez fém csapszegek segítségével szilárdan rögzíthető. Ezek így tovább fokozzák a termék stabilitását, az ülőkének pedig jellegzetes dizájnrészletet kölcsönöznek. A tökéletes eredmény elérése érdekében az egész terméket kézzel szereljük össze. A szerkezetet úgy terveztük és dolgoztuk ki, hogy 150 kg terhelhetőséget biztosítson.

Az Chrome ülőkéket Kryštof Nosál formatervező tervezte úgy, hogy a külseje összhangban legyen a Chrome kialakítással, amely a fürdőszobai kellékek és kiegészítők egész sorát foglalja magában. A kellemesen íves OVO P modell részét egy vákuumos technológiával formázott, kiemelkedően szilárd műanyagból készült ülőke képezi, amelynek éleit kézzel alakítjuk ki úgy, hogy ülés közben kényelmes támaszként szolgáljon. A Kryštof Nosál formatervező által tervezett OVO B ülőke formáját lézerrel vágjuk ki. Az élek különleges kidolgozása biztosítja a termék modern kinézetét. Az Ovo B Decor ülőkék alkalmazhatók mindenütt, ahova nem fér be a szék. A lehajtható ülőkék ismételten le- és felszerelhetők, hosszú élettartamuknak köszönhetően pedig lakása elengedhetetlen részévé válnak. Az Chrome és az innovatív OVO II ülőkékre 10 éves jótállást biztosítunk!

Robosztus, mégis praktikus
Teherbírása eléri a 150 kg-t, masszív, rozsdamentes acélszerkezete pedig külső és belső térben egyaránt megállja a helyét. Felhajtva szorosan a falhoz igazodik, mindössze 10 cm helyet foglal.

Bárhol használható
Az ülőke bárhová felszerelhető, akár kész zuhanykabinba, folyosóra, előszobába, liftbe vagy akár erkélyre is.

Fekete hangsúly
A fekete kivitelű OVO B vagy OVO P ülés tökéletes harmóniát alkot a zuhanykabin fekete keretének formavilágával.

Jellemzők:
• A váz színválaszték: fehér
• Az ülőke színválasztéka: Chrome - áttetsző tejfehér fehér ovállal
• Méretek: 41 x 37,5 cm
• Kapacitás: 150 kg
• Használat: fürdőszoba, beltér, kültér
• A zuhanyzó terület ajánlott nagysága: min. 90 x 90 cm
• Ajánlott magasság a padlótól: 45 cm

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Dokumentumok

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu