VÉGKIÁRUSÍTÁS Ravak SmartLine SMSKK4-90 zuhanykabin (króm + transparent) 3S277A00Y1
VÉGKIÁRUSÍTÁS Ravak SmartLine SMSKK4-90 zuhanykabin (króm + transparent) 3S277A00Y1 VÉGKIÁRUSÍTÁS Ravak SmartLine SMSKK4-90 zuhanykabin (króm + transparent) 3S277A00Y1 VÉGKIÁRUSÍTÁS Ravak SmartLine SMSKK4-90 zuhanykabin (króm + transparent) 3S277A00Y1

VÉGKIÁRUSÍTÁS Ravak SmartLine SMSKK4-90 zuhanykabin (króm + transparent) 3S277A00Y1

Ravak SmartLine SMSKK4-90 zuhanykabin (króm + transparent) 3S277A00Y1 NÉGYRÉSZES, NEGYEDKÖRÍVES ZUHANYKABIN A zuhanykabin lekerekített formája még a kisebb fürdőszobákban is kényelmet nyújt... további információ »


Márka: RAVAK
Cikkszám: 3S277A00Y1

Leírás

Ravak SmartLine SMSKK4-90 zuhanykabin (króm + transparent) 3S277A00Y1 NÉGYRÉSZES, NEGYEDKÖRÍVES ZUHANYKABIN
A zuhanykabin lekerekített formája még a kisebb fürdőszobákban is kényelmet nyújt, a kétszárnyú ajtó pedig széles belépést biztosít.


Minimalista és visszafogott
A csillogó fém alkatrészekkel lágyan hangsúlyozott üveg letisztult eleganciája kiemeli a zuhanykabin könnyű, levegős benyomását.


Minden generáció dizájnja
A világszínvonalú, magabiztos külső az esztétikus megoldások minden kedvelőjének örömet szerez, ennek ellenére mégsem kihívó. A SmartLine zuhanykabin feltűnés nélkül kölcsönöz fürdőszobájának egyedi stílust, miközben megállás nélkül szórakoztat.


Ügyes megoldás
A SmartLine zuhanykabin egyes alkatrészeinek precíz kivitelezése olyan, akár a tökéletes óramű. A zuhanykabin egyes funkciói, mint az ajtóemelő mechanizmus, a magasított, tökéletes vízzárást biztosító küszöb vagy a praktikus belső és külső fogantyú rendkívüli módon egészítik ki egymást és harmonizáló egységként járulnak hozzá az Ön maximális kényelméhez.


Alkalmazkodás
A jól átgondolt fali profil lehetővé teszi a zuhanykabin beállításának módosítását 15 mm-en belül, minden irányban. Így a falfelület esetleges egyenetlenségeihez is jól alkalmazkodik.


Műszaki adatok:
Méretek: 80, 90 cm
Színválaszték: pántok, zsanérok, fogantyúk fém kivitelben
Edzett biztonsági üveg betétlemez : 6/8 mm; Transparent
Termék magassága: 190 cm
jótállás: 5 év

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Dokumentumok

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu