VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK BLIX BLCP4-90 négyrészes negyedköríves Zuhanykabin, 3B270U00ZH
VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK BLIX BLCP4-90 négyrészes negyedköríves Zuhanykabin, 3B270U00ZH VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK BLIX BLCP4-90 négyrészes negyedköríves Zuhanykabin, 3B270U00ZH VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK BLIX BLCP4-90 négyrészes negyedköríves Zuhanykabin, 3B270U00ZH VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK BLIX BLCP4-90 négyrészes negyedköríves Zuhanykabin, 3B270U00ZH VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK BLIX BLCP4-90 négyrészes negyedköríves Zuhanykabin, 3B270U00ZH VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK BLIX BLCP4-90 négyrészes negyedköríves Zuhanykabin, 3B270U00ZH VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK BLIX BLCP4-90 négyrészes negyedköríves Zuhanykabin, 3B270U00ZH

VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK BLIX BLCP4-90 négyrészes negyedköríves Zuhanykabin, 3B270U00ZH

NÉGYRÉSZES, ELCSÚSZTATHATÓ NEGYEDKÖRÍVES ZUHANYKABIN Üveg betétlemez és megbízható rendszer, ez minden amire szüksége van a hosszútávú elégedettséghez. Formájának köszönhetően kellemessé var... további információ »


Márka: RAVAK
Cikkszám: 3B270U00ZH

Leírás

NÉGYRÉSZES, ELCSÚSZTATHATÓ NEGYEDKÖRÍVES ZUHANYKABIN
Üveg betétlemez és megbízható rendszer, ez minden amire szüksége van a hosszútávú elégedettséghez. Formájának köszönhetően kellemessé varázsolja a mozgást fürdőszobájában.


Praktikus és szeretnivaló
A Blix zuhanykabin a magas minőség és a kedvező ár legjavát képviseli. Lelkiismeretes kidolgozása és modern külsője minden vásárlónk számára elérhető, ezen felül pedig rengeteg gyakorlati előnnyel rendelkezik.


Kellemes kiszolgálás
A Blix zuhanykabin csúszkarendszere rendkívül csendes és megbízható, ugyanis az alsó rész SilentRun mechanizmussal van felszerelve, amely meggátolja az ajtó akadozását és a csúszó elemek összegabalyodását. Zuhanykabinja így teljesíti hibátlan és zajmentes működésére tett életre szóló ígéretét.


Egyszerű tisztítás
A tolóajtó alsó részénél lévő csúszkamechanizmus enyhe nyomására kibillenthető, vagy akár ki is emelhető az ajtószárny. Így nem maradnak nehezen tisztítható, elérhetetlen zugok. A zuhanykabin karbantartását tovább egyszerűsíti az univerzális RAVAK Cleaner tisztítószer, melyet az összes fürdőszobai felületen használhat.


Egy életen át!
A két méter széles zuhanyajtóknak leginkább a közös tusolásra vágyó szerelmespárok örvendhetnek, a negyedköríves zuhanykabinok elsősorban a kisebb fürdőszobákba illenek, a keskenyebb, mélyülőkével kombinálható kabinok pedig főleg gyerekek vagy idősek fürdetésére alkalmasak ? a Blix zuhanykabinok végigkísérik egy életen át!


Műszaki adatok:
Méretek: 80, 90 cm
Színválaszték: keret - fehér, krómhatású, szatén fogantyúk fényes alumínium kivitelben
Edzett biztonsági üveg betétlemez : 6 mm; Transparent, Grape, Grafit
Termék magassága: 190 cm

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Dokumentumok

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu